Csakra ajakápoló és ajakfény BIO

Karácsonyi limitált kiadás! Bájosan elegáns ezüstszegélyes tégelyben. Kellemes, diszkrét illatú termék, minden hölgy imádni fogja.  

Bővebb leírás

quantity down quantity up

1 990 Ft‎ Ft‎

Csakra ajakápoló és ajakfény BIO

a természet alkotta, 100% BIO, 15ml

Igazán exkluzív üvegtégelyben, ezüst szegéllyel. Nagyon-nagyon szép, praktikus kiszerelésű.  Minden nő táskájában kell egy ilyen ajakápoló és ajakfény. 

Ezzel az ajakápolóval egyszerre ápolod a kiszáradás ellen ajkaid, miközben diszkrét kis fényt is kap szád! Az ajakápolóban  lévő illatok harmóniát adnak, a növények erejével. Hogy boldog, kiegyensúlyozott nő legyél egész nap.

Összetevők:

sheavaj+mangóvaj+szőlőmagolaj+méhviasz+narancs+ylang-ylang+ levendula illóolaj

Mit tud ez a csakra ajakápoló?

A csakra ajakápolóban lévő illóolajok, segítenek, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, hogy megvalósulhassanak álmaid, vágyaid, hogy boldog nő legyél.

A krémet miután felvitted a szádra, a benne lévő 100%-os növényi illatok a bőrödön és orrodon keresztül hatnak Rád. Közvetlenül hatnak az idegrendszeredre, érzelmeidre, lelkiállapotodra. Beindítják a pozitív energiákat, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Hogyan kell alkalmazni?

Egyszerűen az ajakápolót  vidd fel a szádra, tiszta kézzel vagy tisztára mosott fa spatulával (jégkrémes pálcika).

Kinek ajánlom?

  1. Ha télen sokszor szárad ki a szád, reped ki. Selymes, jól ápolt ajkaid lesznek.
  2. Ha harmóniára vágysz. 

Mi az a csakra?

A csakra szanszkrit szó, jelentése kerék. A csakrák a Te energiameződben, étertestedben található tölcsér alakú energia befogadó pontok. Ezeken keresztül veszed fel az energiát a mindennapi élethez. Ezekből a pontokból továbbjut a felvett energia tested különböző pontjaihoz, szerveihez. Hét fő csakrát különböztetünk meg.

Ha nem működik jól, azaz valamelyik csakrád alul- vagy túlműködik, a szervezetedben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát.

A csakrák ha egészségesen működnek, akkor egészséges vagy, harmonikus az életed.
Ha azonban többféle betegség, lelki –pszichés problémáid vannak, akkor a csakráid sérültek.

Ez a csakra ajakápoló segít, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, hogy megvalósulhassanak álmaid, vágyaid, hogy boldog, elégedett nő legyél.  Hogy ne kelljen szenvedned a száraz száj problémájától. Hogy szép, egészséges, hidratált szád legyen.