Sheavaj rozmaring illóolajjal Teljes nézet

Sheavaj rozmaring illóolajjal

Rozmaringos sheavaj izomfájdalmakra és reumára. Jótékony hatású bőrgyulladás esetén is. Sőt! Remek bőrfeszesítő.

 

 

Bővebb leírás

quantity down quantity up

1 250 Ft‎ Ft‎

A bio rozmaring illóolajjal feltúrbózott sheavajat ajánljuk:

reumás fájdalom ellen és gyulladáscsökkentő bedörzsölőnek.

Enyhíti az izomfájdalmakat, a reuma tüneteit. Jótékony hatású égési sebek, bőrgyulladás esetén. Csökkenti a kimerültséget.


A krémben lévő rozmaring bőrfeszesítő,   pluszban enyhíti az izomfájdalmakat, a reuma tüneteit is.  Zsíros, pattanásos arcbőrre is nagyszerű.

Mit kell tudnod a krém alapját adó sheavajról:

Közép-Afrika szavannáin honos Shea tree (afrikai vajfa) gyümölcsének hideg sajtolásából nyerté ki a  bio shea testvajat. Gazdag bőrtápláló, A, E és F vitaminokat tartalmaz, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Tökéletes a száraz, repedezett, öregedő és érzékeny bőr kezeléséhez. A shea vaj “varázslatos ereje” abban rejlik, hogy összetétele rendkívül hasonlatos a bőr által termelt zsírok összetételéhez, így létrehoz a bőrön egy olyan ideális állapotot, ami alatt a bőr önmagától is meggyógyul, valamint az értékes vitaminok ezt plusz elősegítik.Összetevők: 100% finomítatlan sheavaj+100% bio rozmaring illóolaj (Tunéziából)

A krém semmilyen kemikáliát nem tartalmaz, így mesterséges tartósítószert, illatanyagot, színezéket, ásványi olajat sem.Felhasználása:

Zuhanyzást követően, az enyhén vizes bőrödre vidd fel. Tégy pici sheavajat a tenyeredbe, hagyd elolvadni, majd gyengéden masszírozd a bőrödbe!