Sheavaj 1 kg Teljes nézet

Sheavaj 1 kg

Ismered és imádod a sheavajat? Már jól tudod, hogy a világon egyedülálló a  sheavaj bőrtápláló, gyulladásgátló tulajdonsága? Akkor válaszd a gazdaságos 1 kg-os kiszerelést.

Bővebb leírás

quantity down quantity up

7 000 Ft‎ Ft‎

Az 1 kg-os sheavaj műanyag tégelyben kerül kiszállításra.

A mosódió mellett, a természet alkotott egy másik varázslatos dolgot, egy univerzális, hihetetlenül hatékony bőrápolót, a neve: sheavaj :-)

Neked van már a pipereszekrényedben? Egy ilyet mindenképpen be kell újítanod :-) A bőr textúráját természetes antioxidáns tartalmával valóban ránctalanítja és üdévé varázsolja, így valóban öregedést gátló.

A shea vaj “varázslatos ereje” abban rejlik, hogy összetétele rendkívül hasonlatos a bőr által termelt zsírok összetételéhez, így létrehoz a bőrön egy olyan ideális állapotot, ami alatt a bőr önmagától is meggyógyul, valamint az értékes vitaminok ezt plusz elősegítik.

Gazdag bőrtápláló, A, E és F vitaminokat tartalmaz, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Tökéletes a száraz, repedezett, öregedő és érzékeny bőr kezeléséhez.

Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, használható a fejtetőtől a talpunkig! Finomsága miatt kitűnő az újszülöttek legérzékenyebb bőréhez is.

A sheavaj kiválóan felszívódik a bőrbe és hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki, ezt jól mutatja az is, hogy időről időre, egyre kevesebb mennyiséget kell alkalmazni bőrünk ápolására, mivel kiválóan serkenti a bőr öngyógyító képességét.

A Shea Butter, azaz karitévaj, a világon egyedülálló, hőkezelés nélküli, 100 százalékban feldolgozatlan és adalékanyagmentes, elsőosztályú bőrápolószer, bőrbetegségek egész skálájára gyógyír.

Közép-Afrika szavannáin (ahol nincs ipari termelés, légszennyezés, permetezés, műtrágyázás) honos Shea tree (afrikai vajfa) gyümölcsének hideg sajtolásával, kipréselésével nyernek.

A Shea vaj előállítása során nem alkalmaznak semmilyen kemikáliát, nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot, színezéket, ásványi olajat.

Shea (karité) fa csak a trópusi Afrikában található. A karitéfa (Butyrospermum parkii) 20 éves korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. Az őslakosok évszázadok óta ismerik a sheavaj csodálatos előnyeit.