Rózsa himalája teamécses Teljes nézet

Rózsa himalája teamécses

Exkluzív ajándék névnapra, szülinapra, karácsonyra ez a meseszép Himalája teamécses, mely kézzel faragott, rózsabimbó alakja lélegzetelállító. Gyönyörű fénye van!

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Bővebb leírás

quantity down quantity up

3 600 Ft‎ Ft‎

Rózsa himalája teamécses

RENDKÍVÜL Exkluzív ajándék névnapra, szülinapra, karácsonyra ez a meseszép Himalája teamécses, mely kézzel faragott, rózsabimbó alakja lélegzetelállító.

Azonban jóval több mint puszta ajándék ez a csodaszép mécses. A sókristályok gyógyító erejét a mai orvostudomány is elismeri. A sókristály termékek lelke a Himalájából bányászott kristály.

A sómécsesek a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások. A benne lévő teamécsest gyújtsd meg, hogy érvényesüljön a hatása.

Meleg, gyönyörű narancsos fénye feszültségoldóan hat testre és lélekre egyaránt.

A sókristálymécsesek ioncserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klímáját, mivel a levegőt feltöltik az életfunkciókra jó hatással lévő ionokkal.

Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzel, amilyen a tengerparton vagy egy vihar után érezhető.

Olyan speciális kipárolgásuk van, mely allergiás és asztmatikus megbetegedések kezelésére is alkalmas.

Képes megszüntetni az elektroszmogot! Ott a helye a szeretted TV-je és számítógépe mellett.

A kristályok folyamatosan negatív ionokat bocsátanak ki, ezzel megvédenek az elektroszmogtól, ebből az energiából folyamatosan töltődni fog a megajándékozott szeretett személy.

A sókristály lámpának és mécsesnek a Feng-Shui szerint is jelentősége van, mivel egyesül benne a három őselem: a Víz (Őstenger), a Föld (a föld sója) és a Tűz (a vöröslő szín), melyek harmonizálóan és vitalizálóan hatnak a Levegőre, mint negyedik őselemre.

Tömeg: 0,5 - 0,7 kg

A kép illusztráció. Minden termék kézzel készül, ezért mind egyedi.