Narancsliget mosócsomag Teljes nézet

Narancsliget mosócsomag

Szeretnél áttérni a bőrbarát mosára? Most egy csomagba pakoltunk mindent, hogy megkönnyítsük a dolgod. Mindenkinek szívből ajánlom, akinek fontos az egészsége!

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Bővebb leírás

quantity down quantity up

4 990 Ft‎ Ft‎

  • 10 ml narancs illóolaj - öblítőrekeszbe csepegtesd, a kellemes, narancsliget illatú ruhák mestere
  • 1 kg szódabikarbóna – a fehér ruhák szakértője
  • 1 kg mosószóda – a mosás hatékonyságának fokozására, a mosás egyik alappillére
  • 0,5 kg bórax - fehérítő csoda
  • kézműves folteltávolító mosószappan
  • Öko háztartás könyv - 66 oldalon a legfontosabb tudnivalók az öko háztartásvezetésről

 

Családjára odafigyelő, gondos háziasszonyoknak :)

Örülök, hogy Te is felismerted, nem érdemes drága pénzen, olcsó alapanyagokból előállított, gyárak futószalagjáról kikerült műmosószerekkel és öblítőkkel veszélyeztetned a magad és szeretteid egészségét.

Tudtad?

Tudtad, hogy a bolti mosószer, öblítő vegyszereket tartalmaz, amelyek a ruha viselése közben, bőrödön keresztül felszívódik, veszélyeztetve egészséged?

Válaszd ezt.....

Válaszd ezt a csomagot, és légy felelősségteljes, gondos háziasszony, figyelj oda családod egészségére, ne terheld feleslegesen vegyi anyagokkal szervezetüket.

Te is szeretnéd tudni?

Én és sok-sok vásárlóm már tudja, hogy milyen jó érzés, minőségi, igazi termékekkel tisztítani ruháinkat. Használd Te is örömmel ezt a csomagot, sokat teszel a magad és családod egészségéért is, és a tisztaság is garantált.

Íme egy mosócsomag, egészségetekért, ráadásul alkalmas arra, hogy kipróbáld milyen alternatív módon lehet mosni, a hagyományos helyett, és ezzel megteszed a kezdő lépést a környezettudatosság felé is.:)

 

Fehér - világos színű ruhák mosása - bórax - szódabikarbóna

Fehér v. világos színű ruháknál használj szódabikarbónát vagy bóraxot (4-6 evőkanál közvetlenül a dobba a ruhákra szórd), mivel a dió nem fehérít.

 

Mosószóda

Mosási hatékonyság fokozására a dió mellett használhatsz mosószódát. A szódát hígítsd fel vízzel, majd tedd egy régi mosószeradagoló gömbbe , aztán a gömböt a diós zsákkal együtt teheted a szennyes ruhák közé.

Erősen szennyezett ruhákat célszerű egy éjszakára beáztatni mosószódás vízbe. Az áztatás során feloldódnak a szennyeződések, így alacsonyabb (40 fok) hőfokú mosási programot indíthatsz, mellyel energiát, pénzt spórolsz.

 

Mosószappan

Mindenféle folt eltávolítására (fűfolt, vérfolt.... )

 

Narancs illóolaj - öblítésre

Cseppents az öblítőtartályba 10-30 cseppet a narancs illóolajból.

Én az előzőleg vízzel kétszeresére higított tíz százalékos ecetet öntök az öblítő tartályába, és abba adagolom az illóolajat.

Az ecet fertőtlenítő-, és vízkőoldószer, fertőtleníti a mosott ruhát és élénkíti a színeit.

Öblítés előtt nem kell kivenned a mosódiókat, bent maradhat a gépben egész mosás alatt.

Végezetül igyekezz a ruhákat minél előbb kivenni a mosóprogram lejártakor, lévén, hogy a mosódió szerves anyag, dohosodás léphet fel.