Mosószappan Teljes nézet

Mosószappan

Mindenféle foltoknál bevethető, legyen szó fűfoltról, vér vagy étel, gyümölcsfolt..... Kizárólag növényi összetevőkből áll, így az érzékeny bőrűek ruháihoz is alkalmas.

Bővebb leírás

quantity down quantity up

540 Ft‎ Ft‎

Mosószappan

Folteltávolításra

Nem irritálja a bőrt, nem okoz allergiás reakciókat. Egyszerűen dörzsöld be a vizes textilen a foltot, hagyd kis ideig hatni, majd mosd ki a ruhát!

Mosásra

Talán nem is gondolnád, hogy a mosás, amivel a ruháid tisztán tartod, az egyik legkárosabb tevékenység környezetünkre. Az egyik környezetbarát alternatíva a ruhátok mosására, illetőleg az egyik legkézenfekvőbb megoldás -  a szappan.

Gépi mosáskor a mosószappant reszelék formájában használd! A mosószappan a textíliákat puhábbá teszi.

Hogyan használd a mosógépben a mosószappant?

A szappant lereszeled sajtreszelővel (érdemes erre külön venni egyet) és a reszeléket a vízbe szórod, kb. annyit amennyit a mosóporból szoktál. Ki kell próbálni, sokan járnak el hasonlóképpen. Még gyapjú termékek mosására is alkalmas.

Miért kell lereszelni?

Reszelék formájában a mosószappan könnyebben feloldódik a mosógép meleg vizében, gyorsabban fejti ki a mosóhatást.

Ne helyezz nagy szappandarabokat a mosógépbe! 30-40 fokos hőfokon való mosás esetén érdemes a mosószappant feloldani meleg vízben és így adagolni a ruhákhoz.

Mire használható még a mosószappan?

A mosás mellett más területeken is felhasználható a háztartásban, pl. tisztálkodás, vagy oldott állapotában takarítás területén.

Összetevők:

  • kókuszolaj
  • napraforgóolaj
  • desztillált víz
  • citrom illóolaj
  • NaOH

 

Mesterséges színezéket, tartósítószert nem tartalmaz.

Mennyiség: 100 g