Duguláselhárító csomag Teljes nézet

Duguláselhárító csomag

Tízezreket takarítasz meg ezzel a csomaggal, hidd el, ez kötelező hogy otthonodban mindig kéznél legyen.  A dugulás sose jön jókor, kell egy gyors, profi segítség, egy mentő csomag! A magas szerelői költség helyett, okosabb bespájzolnod ezt a csomagot. Nem igaz?

Részletek

Csomagelemek

1 x Bórax

Sokoldalú környezetbarát tisztítószer, valamint gomba- és rovarölőszer. Szépen fehéríti a ruhákat, folteltávolításra is alkalmas. Valamint bármilyen felület penészeltávolítására is bevethető és általános tisztítószerként szintúgy. Egyik legnépszerűbb szerünk, a szódabikarbóna után.

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

1 x Citromsav por

A kedvenc öko szerem! (a szódabikarbóna után) A legsokoldalúbb - a wc pereme alá szórom, vízkő ellen. Kádat és mosdókagylót súrolok vele. Befőtt tartósítására is használom. Na és persze a kávéfőző vízkőtlenítésére. Nincs csípős szaga, mellékíze, így sokkal jobb választás  mint az ecet. 

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

1 x Mosószóda vagy sziksó

A mosópor hatékonyságának növelésére, és még sok egyéb általános mindennapi dologhoz . Vízlágyító, tisztító, zsíroldó hatású, környezetbarát szer.  A legnépszerűbb általános tisztítószer! Remek áztatáshoz, még a lagmakacsabb, legzsírosabb konyharuhával is megbírkózik. Ott a helye a Te háztartásodban is!

1 x Szódabikarbóna 1 kg

A szódabikarbóna meglepően sokféle módon alkalmazható.

  • A konyhában,
  • fürdőszobában is fontos szerepet kaphat:
  • fogfehérítésre,
  • folteltávolításra
  • körömápolás
  • stb.


    A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

quantity up quantity down

2 990 Ft‎ Ft‎