Házi fogkrém - csináld magad csomag

Csinálj magad 3 perc alatt fogkrémet, amiben nincs szintetikus habzóanyag, fluorid, mesterséges aroma, színezék. A fogkrémed fogfehérítős, hála a szódabikarbónának.2-3 árnyalattal fehéríti a kávétól, kakaótól és egyéb dolgoktól bebarnult fogakat. A borsmenta illóolajnak köszönhetően pedig kellemes lehelleted ad a házi fogkrém.

Részletek

Csomagelemek

1 x Borsmenta illóolaj

Egyik kedvenc, leggyakrabban használt illóolajom. A fogkrémre mindig csepegtetek, hogy kellemes lehelletem legyen. Ezen túl, fejfájásnál, zsebkendőre csppentem és szippangatok belőle, megfázásos időszakban, aromamécsesbe. A viszketéses tüneteket is megszünteti (pl. szúnyogcsípés).

1 x Szőlőmagolaj (finomított)

Nem a nagy dolgoktól kell várni a csodát..... Ha hiszed,  ha nem, bizony a szőlő egy nagyon értékes gyümölcsünk. A belőle készült olaj pedig vigyázni fog Rád egész évben. Napi 1 teáskanállal sokat teszel magadért! Koleszterinszint, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, klimax, stressz....... Fogyassz szőlőmagolajat és a sok pozitív hatását rövid időn belül, garantáltan érezni fogod! 

quantity up quantity down

1 290 Ft‎ Ft‎