Kicsi Nagyi csomag Teljes nézet

Kicsi Nagyi csomag

Kicsi Nagyi csomaggal az egész otthonod tisztán és baktériummentesen tarthatod. Felesleges és veszélyes flin-flanc szerek nélkül. Mert ahogy nagyim mondta, a legjobb dolgok egyszerűek és természetesek.

Részletek

Csomagelemek

1 x Bórax

Sokoldalú környezetbarát tisztítószer, valamint gomba- és rovarölőszer. Szépen fehéríti a ruhákat, folteltávolításra is alkalmas. Valamint bármilyen felület penészeltávolítására is bevethető és általános tisztítószerként szintúgy. Egyik legnépszerűbb szerünk, a szódabikarbóna után.

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

1 x Citromsav por

A kedvenc öko szerem! (a szódabikarbóna után) A legsokoldalúbb - a wc pereme alá szórom, vízkő ellen. Kádat és mosdókagylót súrolok vele. Befőtt tartósítására is használom. Na és persze a kávéfőző vízkőtlenítésére. Nincs csípős szaga, mellékíze, így sokkal jobb választás  mint az ecet. 

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

1 x Mosószóda vagy sziksó 1,4 kg tégelyes

A mosópor hatékonyságának növelésére, és még sok egyéb általános mindennapi dologhoz . Vízlágyító, tisztító, zsíroldó hatású, környezetbarát szer.  A legnépszerűbb általános tisztítószer! Remek áztatáshoz, még a lagmakacsabb, legzsírosabb konyharuhával is megbírkózik. Ott a helye a Te háztartásodban is!

quantity up quantity down

2 590 Ft‎ Ft‎