Körömgomba Komplett plusz csomag Teljes nézet

Körömgomba Komplett plusz csomag

Komplett csomag a körömgomba végleges eltávolításához. Ecsetelő, lábfürdő, lábspray, lábkrém, fertőtlenítő a cipőkhöz, zoknikhoz, törölközőhöz - pontos használati útmutatással. Kapsz tehát egy színes kiadványt, már csak alkalmaznod kell és bármilyen makacs is a gomba, eltűnik.

Részletek

Csomagelemek

1 x Körömgomba kezelési útmutató

Körömgombától szenvedsz? Használd a könyvben leírtakat és biztos győzelmet aratsz a gomba felett. Több éves tapasztalat alapján összeállított kiadvány. Nem elméleten, hanem valós, verejtékkel megszerzett tapasztalaton alapul a könyvben leírt gomba elleni módszerünk. 

1 x Almaecet 500 ml

Körömgomba elleni lábfürdőhöz

Az almaecetet külsőleg ajánljuk

1 x Lábfürdő só 1700gr

Esti TV nézés közben végezz gombátlanító lábáztatást. A köröm felpuhul így az ecsetelő hatóanyagai jobban érvényesülnek.

1 x 5 in 1 Frissítő lábspray

5, azaz öt dolgot egyben tud, ez a remek lábspray. Fertőtlenít+szagtalanít+gombátlanít+frissít+élénkít. Megszünteti a nehézláb érzést, a kellemetlen szagot miközben gombátlanít. Köröm és bőrgomba esetén is használ!

1 x Cocco frissítő lábkrém100ml

A kókuszvaj remekül gombátlanít és ápol, éppen ezért ez az alapja a lábkrémünknek. Tettünk még hozzá illóolajakat, nyugtató levendulát  és teafát. Egy nehéz nap végén, imádni fogja a lábad ezt a krémet. 

1 x Körömgomba ecsetelő (éjszakai)

Turbó erejű - 5 bivalyerős illóolaj komponenssel és neem olajjal. 61%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott. Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.

1 x Körömgomba ecsetelő (nappali)

Turbó erejű - 5 bivalyerős illóolaj komponenssel és ricinus olajjal (Körömnövesztő hatású). 73%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott. Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.

quantity up quantity down

9 530 Ft‎ Ft‎