Mákolaj

A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere.  A csontozat első számú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. Ezen túl vérnyomáscsökkentő, nyugtató hatású.  Akár pirítósra, akár palacsintára, süteményekre is csepegtethető, de önmagában is fogyasztható, mivel nagyon finom íze van.  (Naponta 1-2 kiskanállal javasolt.)

Bővebb leírás

quantity down quantity up

3 290 Ft‎ Ft‎

Mákolaj

A mákolaj, sok más kedvező hatása mellett a csontritkulás népi gyógyszere. Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Régóta tudjuk, hogy lassítja az öregedési folyamatokat.

Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését.

Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása.

Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Jótékony a sebek gyógyulásában. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású.

A csontozat első számú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.

A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere.

A mákolaj aminosavakban,  többszörösen telítetlen omega 3 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.

  • elősegíti a magas vérnyomás csökkentését
  • kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása
  • normalizálja a vér koleszterinszintjét
  • jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában
  • növeli a szellemi teljesítőképességet
  • idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
  • a csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.  A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba


Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolajat fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

A mákolaj felhasználási területei

A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának.  Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható.

Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a beigli vagy a mákos guba. Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme.

Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal reggel étkezés előtt vagy reggelire pirított kenyérre csepegtetve.