Májfolt és bőrhiba halványító szérum 10ml

1 950,00 Ft
Adóval együtt

Turbó erejű szérum, bőrhibákra. Halványítja a májfoltokat, bőrhibákat, a sárgás, barnás elszíneződést, az aloe vera és ricinus erejével.   Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.

Mennyiség
Rendelhető

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Biztos szállítás 1-2 napon belül Biztos szállítás 1-2 napon belül
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Az öregségi foltok, az arcon, a kézen, kézfejen a leggyakoribbak. Bár kiváltó okuk nem ismert, sok orvos szerint a napfény és a máj öregedése idézik elő őket.

A májfoltok jellemzően idősebb korban jelentkeznek, általában a napsugárzásnak nagymértékben kitett bőrfelületeken, tehát az arcon, az alkaron, valamint a kézfejen. Általánosságban elmondható, hogy hormonális okok miatt vagy egyéb külső-belső provokáló tényezők hatására jönnek létre.   változókor hormonális átalakulásai is járhatnak májfoltok kialakulásával, idősebb korban pedig a bőr öregedése miatt is kijöhetnek a barna foltok. Nagyon fontos annak ismerete, hogy a májfoltok napfény hatására sötétedhetnek, nagyobbakká válhatnak, ezért a napfény kerülése ajánlott, a szoláriumot se látogasd.

A májfolt ha egyszer előjön, akkor nagyon nehezen vagy éppen egy picit halványítható.  Legtöbbször az arcon, fejen jelennek meg a szabálytalan, sárgás-barna színű foltok. Főként a száj, a homlok, az áll és az orr környéke színeződhet el, de a karok is veszélyeztetve vannak. Ha előjön, fokozottan kell figyelni arra, hogy ezek a foltok ne legyenek sötétebbek és nagyobbak.

A homlokon megfigyelhető elváltozások például utalhatnak a máj, a gyomor és a bélrendszer nem megfelelő működésére is.

Továbbá tartósan fennálló stressz vagy idegi kimerültség is felboríthatja a hormon háztartást, mely szintén májfolt kialakulásához vezethet. Bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként fényérzékenység alakulhat ki, ezekben az esetekben is megnő az esélye a pigment foltok megjelenésének.

A legjobb természetes halványító ez a szérum, mely aloe vera és ricinus erejével végzi a dolgát.

A szérumról:

  • ecsetelő fejének hála, könnyedén ecsetelheted a májfoltot és egyéb bőrhibáid. Javasoljuk mindig a megtisztított bőrön alkalmazni, legalább napi 1x.
  • az emberi szövet legmélyebb részéig képes behatolni a szérum, hatóanyagait a szervezeted jól tudja hasznosítja, így mindennapi bőrápolásra is alkalmas, a halványításon túl,

  • lágyítja, rugalmassá és fiatalossá is teszi a bőröd, csökkenti az öregedés látható jeleit,

  • pótolja a bőr elvesztett víztartalmát, hatékonyan enyhíti a száraz bőr okozta kellemetlen tüneteket, tehát érdemes kipróbálni akár az egész arcra is.

Összetevők: 100% aloe vera,  100% ricinus, E vitamin

Tárolása:

Szobahőmérsékleten tökéletesen eláll. Nem szükséges hűtőszekrényben tartani. Ügyelj azonban arra, hogy ne hagyd forró helyen, fűtőtest közelébe, nyáron autóban.

 

Különleges referenciák