Körömvirágos kézkrém 100ml Teljes nézet

Körömvirágos kézkrém 100ml

Körömvirágos kézkrém. 0-99 éves korig használható! Kiváló sebgyógyító, a száraz kézbőrét maximálisan hidratálja, visszazsírozza.

Bővebb leírás

quantity down quantity up

1 975 Ft‎ Ft‎

Összetevők: sheavaj, körömvirág olaja, 100% illóolaj (izsopfű, narancs)

Ősszel és télen, kötelező alapdarab, hogy a kézszárazság problémája ne nehezítse meg az életed. 

A Shea Butter, azaz karitévaj - a világon egyedülálló, hőkezelés nélküli, 100 százalékban feldolgozatlan és adalékanyagmentes, elsőosztályú bőrápolószer, bőrbetegségek egész skálájára gyógyír.

A sheavaj nagyon jól felszívódik a bőrbe és hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki, ezt jól mutatja az is, hogy időről időre, egyre kevesebb mennyiséget kell alkalmazni bőrünk ápolására, mivel kiválóan serkenti a bőr öngyógyító képességét.

Gazdag bőrtápláló, A, E és F vitaminokat tartalmaz, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Jól kenhető és maradék nélkül felszívódik. Tökéletes a száraz, repedezett, öregedő és érzékeny bőr kezeléséhez. Finomsága miatt kitűnő az újszülöttek legérzékenyebb bőréhez is.

Most 100%-os levendula illóolajjal fokoztuk a sheavaj hatását.

 

Mit tud a körömvirágos kézkrém? Miben segít Neked?

  • megvéd a szél és a hideg hatásaitól is

  • kiválóan ápolja az erősen igénybevett kezet és lábat

  • kiváló masszázsalapanyag

  • elősegíti a sebgyógyulást

  • normálizálja a bőr kóros működését

 

A  kézkrém szobahőmérsékleten télen keményebb, mint nyáron. A bőrre kenve elolvad és teljesen felszívódik. Kis mennyiség elegendő belőle. Nem szükséges hűtőgépben tárolni. Ha nem éri közvetlen napfény, 12-18 hónapig eltartható.

Alkalmazása:

Tégy pici kézkrémet a tenyeredbe, hagyd elolvadni, majd gyengéden masszírozd a kézfejbe. Zuhanyzás után, vagy vizes kézzel ajánlom a felvitelt.

 

Felhasználása:

Zuhanyzást követően, az enyhén vizes kézre vidd fel. Tégy pici krémet a tenyeredbe, hagyd elolvadni, majd gyengéden masszírozd a bőrödbe! Ősszel és télen, minden mosogatás, kézmosás után, ezzel a krémmel kend be a kézfejed, hogy ne száradjon ki. Selymes, hidratált kéz a jutalmad, hála a növények erejének.