Körömgomba kezdőcsomag Teljes nézet

Körömgomba kezdőcsomag

Tartalma:

  • 10ml Körömgomba elleni ecsetelő Nappali
  • lábfürdő só tégelyben 680g
  • 1db körömgomba kezelési útmutató füzet

Bővebb leírás

Csomag tartalma

1 x Körömgomba kezelési útmutató

Körömgombától szenvedsz? Használd a könyvben leírtakat és biztos győzelmet aratsz a gomba felett. Több éves tapasztalat alapján összeállított kiadvány. Nem elméleten, hanem valós, verejtékkel megszerzett tapasztalaton alapul a könyvben leírt gomba elleni módszerünk. 

1 x Körömgomba ecsetelő (nappali)

Turbó erejű - 5 bivalyerős illóolaj komponenssel és ricinus olajjal (Körömnövesztő hatású). 73%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott. Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.

quantity down quantity up

4 770 Ft‎ Ft‎

A kezdő csomagot akkor ajánlom Neked, ha nem ismered még ezeket a csodás természetes anyagokat és nem akarsz ezért egyből nagy kiszerelést venni.
A csomagban lévő mennyiség nagyjából 1 hónapra elegendő.

Az elmúlt években több száz darabot eladtunk, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A körömgomba nagyon makacs dolog, de türelemmel és az útmutató füzetünkben leírtakkal legyőzöd. 

2 év alatt folyamatosan tesztelt módszerünk, melyet 3000-en használtak,

és 61%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott

Csomagunk biztonságos, ezért egész évben alkalmazható, ellentétben a veszélyes csak kúraszerűen alkalmazható mesterséges készítményekkel. Nem okoz függőséget, ha abbahagyod, egészséges köröm nő utána is.

  • A csomagba tettünk ausztrál teafa olajat, mely négyszer-ötször olyan erős, mint egy szokványos fertőtlenítőszer, ezt tartják az ember által ismert legerősebb gombaölőnek. Nincs káros mellékhatása, mint a gyógyszertári készítményeknek. Az ecsetelés és egyéb felhasználási infók a csomagban megtalálható könyvben le vannak írva. (5-6-7 oldal)  

  • Körömgomba útmutató könyvünkben, számos tippet kapsz a megelőzésre és az újra kialakulás megakadályozására. Természetesen a csomagban lévő elemek pontos felhasználási útmutatóját is megtalálod.

  • A csomagba tettünk egy szódabikarbónás lábfürdősót. Egy lavór vízhez, adj 3 evőkanállal és élvezd a nyugtató levendulás lábfürdőt. A levendula, teafa és szóda gombaölő és gyulladáscsökkentő hatásával remek gyógyír lesz a lábadnak. 

A csomag tartalma:

  • 680 g lábfürdő só

  • 10 ml Körömgomba elleni ecsetelő Nappali

  • 1 db körömgomba kezelési útmutató füzetecske