Szemölcsmegszüntető szérum 10ml Teljes nézet

Szemölcsmegszüntető szérum 10ml

Ecseteld szemölcsöd a turbó erejű szérumunkkal, mely 3 bivalyerős illóolaj komponenssel és ricinus olajjal készült.  Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható, gyermekeknél is.

Bővebb leírás

quantity down quantity up

2 690 Ft‎ Ft‎

  • Ahogy a herpeszt, úgy a szemölcsöket is vírus okozza. Több mint száz vírusfaj felelős a szemölcsök kialakulsáért, legtöbbjük HPV-k közé tartozik. A szemölcsöket az emberi humán papillóma vírus (HPV) okozza.  Bármilyen szemölcsöd van, ne vakargasd, csípkedd, mert ily módon vírusok millióit viheted át más bőrfelületre, ahol újabb szemölcsök alakulhatnak ki.

Fontos: Minél hamarabb kezded el a kezelést, annál könnyebb megszabadulni tőle. 

  • Kifejezetten szemölcsre  fejlesztettük ki. (közönséges szemölcs, uszodaszemölcs, talpi szemölcs, lógó szemölcs, időskori szemölcsre egyaránt jó) 

  • 3 vírus és baktériumellenes összetevőt tettünk bele (teafa, borsmenta, fahéj), így egy bivalyerős végeredményt kaptunk.  

  • A hatását fokoztuk a ricinus  olajjal

Használat:

Ugyanolyan egyszerűen használandó mint egy szokványos körömlakk, ecseteld a szemölcsöt naponta többször.

Nagyon gazdaságos kiszerelés, egy csepp sem vész kárba, ellentétben a szokványos ecsetelőktől, amelyiknek nincs ilyen lakkos ecsetelő feje.

Kiszerelés: 10 ml -s sötét üvegben,

Tárolás:  száraz, hűvös helyen

Felhasználásiútmutató:

praktikus körömlakkos ecsetelő fejjel ellátott, így ugyanúgy kell eljárni, mintha egy körmöt lakkoznál, csak a szemölcsöt ecseteled. Nem folyik mellé, minden cseppje hasznosul, hála ennek a kenőfejnek. Az előzőleg megtisztított, tiszta, csontszáraz szemölcsre kell felvinni a szérumot,. Kezelés után alapos kézmosás szükséges. 

Mennyi ideig tart egy 10ml-es ecsetelő?

Napi kétszeri, rendszeres használat esetén kb. 2-3 hétig tart egy 10ml ecsetelő.

Le kell-e mosni az előzőleg felkent szérumot?
Mindig megtisztított, alaposan megszárított felületre kell felvinni a szérumot.

A kezelést addig kell folytatnunk, amíg a szemölcs teljesen megszűnik. A szérum hátránya, hogy túl erős lehet, érzékeny bőrű embereknél. Ezért ha azt tapasztalod, hogy bőröd kipirosodott, hígítsd a szérumot bármilyen 100%-os olajjal, ami van otthon (kókuszolaj, szőlőmagolaj, olívaolaj, ricinusolaj, mandulaolaj., aloe vera olaj...). 

Javasolt házi módszer kiegészítésként: almaecet (ecetes vattapamacsot tenni rá éjszakára), méz (ecsetelni majd bekötni), banánhéj (dörzsölni vele a szemölcsöt)