Körömgomba ecsetelő (éjszakai)

Ezeket a kiegészítő termékeket Neked ajánljuk
2 890,00 Ft
Adóval együtt

Turbó erejű - 5 bivalyerős illóolaj komponenssel és neem olajjal. 61%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott. Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.

Kiszerelés ml
Mennyiség
Rendelhető

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia
  • Kifejezetten a makacs körömgombákra  fejlesztettük ki.

  • 5 gombaellenes összetevőt (teafa, borsmenta, grépfrút, fahéj, szegfűszeg)  raktunk a szérumba, így egy bivalyerős végeredményt kaptunk. 

  • A hatását fokoztuk a neem olajjal. A Neem olaj India legerőteljesebben kutatott növényi csodaszere, amelyből füvészkönyvet is lehetne írni. Az olajat a Neem fa magjából sajtolják. Ez a szűz, hidegen sajtolt olaj a titka az indiai szépségek a hibátlan és harmatos bőrének. Bőrfertőzésre, lábkörömgombára kitűnő. A Neem olaj megkönnyebülést hoz a körömgombánál.

Használat:

Ugyanolyan egyszerűen használandó mint egy szokványos körömlakk.

Éjszakai körömecsetelőnk praktikus körömlakkos ecsetelő fejjel ellátottak. Így ugyanúgy kell eljárni, mintha egy körmöt lakkoznál. Nem folyik mellé, minden cseppje hasznosul, hála ennek a kenőfejnek. Az előzőleg megtisztított, tiszta, csontszáraz körömre kell felvinni a szérumot, úgy, hogy a köröm alá is jusson. Amit ajánlok: A köröm áztatása az ecsetelés előtt. Akár 10 perces áztatás is sokat jelent. Mivel felpuhul a köröm, a hatóanyagok jobban érvényesülnek. Áztatás után, alaposan meg kell szárítani a felületet és csak aztán ecsetelni.

Nagyon gazdaságos kiszerelés, egy csepp sem vész kárba, ellentétben a szokványos ecsetelőktől, amelyiknek nincs ilyen lakkos ecsetelő feje.

Napi ecsetelések száma

  • 0-6 hónap között fennálló körömgombánál napi 1x ecsetelés
  • 0,5-1 év között minimum napi 2x ecsetelés
  • 1 év fölött napi 3-4x ecsetelés javasolt.

Mennyi ideig tart egy 10ml-es ecsetelő?
Napi kétszeri, rendszeres használat esetén kb. 2 -3 hétig tart egy 10ml ecsetelő.

Meddig kell folytatni a kezelést?

A kezelést addig kell folytatnunk, amíg a köröm teljesen vagy majdnem teljesen ép, és egészséges köröm nőtt a helyére. A kézkörmök gyógyulása körülbelül 6 hónapig tart, a lábkörmöké körülbelül 9-12 hónapig, eddig szorgalmasan ecsetelni kell.


A kezelés tehát legalább a beteg körömállomány lenövéséig kell folytatni, és utána a visszaesés elkerülésére napi egyszeri fenntartó kezelést alkalmazz. A javulás azonban fokozatosan látható. Egy évnél régebbi probléma esetén, 2 hónap
ecsetelés után már látszik a látványos javulás.

 

Különleges referenciák

ean13
599100461227

Ezeket is kedvelni fogod

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó