

Enyhén karamellás ízű, nagyon finom és egészséges cukor, a kókuszpálma virágjából! Tele van vitaminokkal, így például B1, B6 vitaminok, 16 féle aminosav! Kávéhoz, teához, sütikészítéshez, bármilyen édességhez kiváló választás.
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!
Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is.
Glikémiás indexe 35.
Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésére. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristáylosra párolják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitaminok, a kálium, magnézium, cink, vas és 16 féle aminosav nagy része nem vész el.
Enyhén karamellás ízű, inkább a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.
Használható a hagyományos cukor alternatívájaként: sütéshez, főzéshez, italok készítésére, kávé, tea ízesítésére.