Körömgomba Komplett plusz csomag Teljes nézet

Körömgomba Komplett plusz csomag

Komplett csomag a körömgomba végleges eltávolításához. Ecsetelő, lábfürdő, lábspray, lábkrém, fertőtlenítő a cipőkhöz, zoknikhoz, törölközőhöz - pontos használati útmutatással. Kapsz tehát egy színes kiadványt, már csak alkalmaznod kell és bármilyen makacs is a gomba, eltűnik.

Bővebb leírás

Csomag tartalma

1 x Körömgomba kezelési útmutató

Körömgombától szenvedsz? Használd a könyvben leírtakat és biztos győzelmet aratsz a gomba felett. Több éves tapasztalat alapján összeállított kiadvány. Nem elméleten, hanem valós, verejtékkel megszerzett tapasztalaton alapul a könyvben leírt gomba elleni módszerünk. 

1 x Almaecet 500 ml

Körömgomba elleni lábfürdőhöz

Az almaecetet külsőleg ajánljuk

1 x Lábfürdő só 1700gr

Esti TV nézés közben végezz gombátlanító lábáztatást. A köröm felpuhul így az ecsetelő hatóanyagai jobban érvényesülnek.

1 x 5 in 1 Frissítő lábspray

5, azaz öt dolgot egyben tud, ez a remek lábspray. Fertőtlenít+szagtalanít+gombátlanít+frissít+élénkít. Megszünteti a nehézláb érzést, a kellemetlen szagot miközben gombátlanít. Köröm és bőrgomba esetén is használ!

1 x Cocco frissítő lábkrém100ml

A kókuszvaj remekül gombátlanít és ápol, éppen ezért ez az alapja a lábkrémünknek. Tettünk még hozzá illóolajakat, nyugtató levendulát  és teafát. Egy nehéz nap végén, imádni fogja a lábad ezt a krémet. 

1 x Körömgomba ecsetelő (éjszakai)

Turbó erejű - 5 bivalyerős illóolaj komponenssel és neem olajjal. 61%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott. Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.

1 x Körömgomba ecsetelő (nappali)

Turbó erejű - 5 bivalyerős illóolaj komponenssel és ricinus olajjal (Körömnövesztő hatású). 73%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott. Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.

quantity down quantity up

9 530 Ft‎ Ft‎

Ez a csomag mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet a körömgomba kezelés során. Az elmúlt években több száz darabot eladtunk, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A körömgomba nagyon makacs dolog, de türelemmel és az útmutató füzetünkben leírtakkal legyőzöd. 

2 év alatt folyamatosan tesztelt módszerünk, melyet 3000-en használtak,

és 81%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott

Csomagunk biztonságos, ezért egész évben alkalmazható, ellentétben a veszélyes csak kúraszerűen alkalmazható mesterséges készítményekkel. Nem okoz függőséget, ha abbahagyod, egészséges köröm nő utána is.

 • A csomagba tettünk ausztrál teafa olajat, mely négyszer-ötször olyan erős, mint egy szokványos fertőtlenítőszer, ezt tartják az ember által ismert legerősebb gombaölőnek. Nincs káros mellékhatása, mint a gyógyszertári készítményeknek. Az ecsetelés és egyéb felhasználási infók a csomagban megtalálható könyvben le vannak írva. (5-6-7 oldal)  

 • Körömgomba útmutató könyvünkben, számos tippet kapsz a megelőzésre és az újra kialakulás megakadályozására. Természetesen a csomagban lévő elemek pontos felhasználási útmutatóját is megtalálod.

 • A cocco frissítő lábkrémet kifejezetten gombás lábra fejlesztettük ki. Több gombaellenes összetevőt (teafa, kókusz) is raktunk a krémbe, így egy bivalyerős lábkrémet kaptunk.  Remekül szagtalanít, hidratál, gombátlanít.  A száraz, repedő sarkot is gyönyörűen rendbe rakja.

Használat:
igény szerint, naponta többször vagy csak az esti lefekvés előtt, kend be vele a lábad, nagyon vékony rétegben, vizes kézzel.  
Összetevők: kókuszvaj, 100%-os illóolajok (levendula, teafa)
(gombátlanít+hidratál+szagtalanít)

 • A csomagba tettünk egy szódabikarbónás lábfürdősót. Egy lavór vízhez, adj 3 evőkanállal és élvezd a nyugtató levendulás lábfürdőt. A levendula, teafa és szóda gombaölő és gyulladáscsökkentő hatásával remek gyógyír lesz a lábadnak. 

 • A csomag része egy isteni illatú citromos lábspray.

5, azaz öt dolgot egyben tud, ez a remek citromos lábspray. Fertőtlenít+szagtalanít+gombátlanít+frissít+élénkít. Megszünteti a nehézláb érzést, a kellemetlen szagot miközben gombátlanít és frissítő citromillatba öltözteti a lábat. Használd igény szerint, közvetlenül a lábra. Alkalmas cipők szagtalanítására is.

Összetevők: desztillált víz, alkohol, 100% -os illóolajok (rozmaring, levendula, citrom)

A csomagba raktunk még almaecetet. Belsőleg és külsőleg is használható. Részletek a könyvben, 7. oldal és 9. oldal.

A csomag tartalma:

 • 10ml Körömgomba elleni ecsetelő Nappali

 • 10ml Körömgomba elleni ecsetelő Éjszakai
 • levendulás lábfürdő só tégelyben 1700g (nyugtató, gombaölő)

 • 1db körömgomba kezelési útmutató füzet (színes kiadvány)

 • 500ml biológiailag érlelt almaecet (belsőleg és külsőleg)

 • Cocco frissítő lábkrém (100 ml szépséges üvegtégelyben)

 • 5 in 1 Frissítő lábspray (150 ml - citromos frissítő illattal)

 • Új: Online Kezelőlap szolgáltatás, hogy ne felejtsd el a napi rendszerességű kezelést