Himalája sólámpa piramis (szépséghibás)

8 990,00 Ft
Adóval együtt

Apró szépséghibával. Otthonod egyedi, impozáns dísze lesz. Himalájai kristálysóból faragott piramis formájú lámpa, csodás narancsos fénnyel. Kézzel kerül kifejtésre és megmunkálásra. Remek exkluzív, egyedülállóan különleges ajándék!

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Mennyiség
Nincs raktáron

 • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
 • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
 • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Himalája sólámpa piramis

Gyógyító tulajdonsága és lámpa funkciója tökéletes. Csupán kicsapódott a só néhány helyen, ezért leértékeltük ezt a gyönyörű szépséget. 

Tömeg kb: 2,8 kg

Rendkívül exkluzív különlegesség!

Ajándéknak is kiváló! Otthonod egyedi dísze lesz, azonban jóval nagyobb a jelentősége, mint egy egyszerű lakásfelszerelési cikknek.

A sólámpa használatával egy olyan lehetőséget adsz magadnak és családodnak a gyógyulásra, amit csak egyszer kell megvásárolni és egy életen át élvezhetitek jótékony hatását!

A piramis formájú sólámpa fa talpon van, 15W-os izzóval. Himalájai kristálysóból faragott piramis formájú lámpa 100 %-ig természetes anyag, kézzel kerül kifejtésre és megmunkálásra. Nincs vegyileg kezelve,mentes mindennemű kémiai adalékanyagtól.

Gyógyító hatása abban mutatkozik meg, hogy képes egy helyiség klímáját megváltoztatni. A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből, úgynevezett ionokból áll. Az elektromos készülékek, sugárzások, ( mobiltelefon is ! ) légszennyezettség, fűtés,stb elsősorban pozitív töltésű ionokat hoz létre. Ezzel a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya. Ezt felismerhetjük a poros levegőn, levertek, kedvetlenek és erőtlenek vagyunk.

Használd ezt a különleges piramis sólámpát, hogy otthonod levegőjét egy természetes ionizátor segítségével egészségesebbé tedd!

A sólámpák pozitív tulajdonságai a természetes ionizáción, az elektromos rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak.

Ha otthonodba kerül a sólámpa, ezekre bizton számíthatsz:

 • Mindenfajta légúti panasz – még az asztmás jellegű rohamokat is - enyhítheted, megelőzheted.
 • Mivel a levegő ioncseréjét is elvégzi, rendkívül jó hatású számítógép használata mellett, vagy olyan helységben, ahol sok az elektromos készülék (TV,mobiltelefon,mikro)!
 • Egységesen hat a Test – Lélek – Szellem szinten!
 • Az egész családod egészségét karbantarthatja ugyanazzal az eljárással!
 • Sárgás - narancssárgás fényével a felkelő nap színére emlékeztet, így színterápiás kezelésnél is használható!
 • A sólámpa használatával megelőzheted a légúti betegségeket, így nincs szükség gyógyszerre!
 • Bárki biztonsággal használhatja, csecsemőkortól az élet végéig, mindenkinek jótékony hatású.
 • Ráadásul energiatakarékos, hiszen mindössze egy hűtőgépizzó világít benne!

 

Meleg hatására a negatív ionok kibocsátása megsokszorozódik.

A sólámpa kellemes, atmoszférikus fényt bocsát ki. A harmónikus színek feszültségoldóan hatnak testre és lélekre egyaránt.

A sólámpák ioncserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klímáját, mivel a levegőt feltöltik az életfunkciókra jó hatással lévő ionokkal.

Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzel, amilyen a tengerparton,vagy egy vihar után érezhető.

A sókristály lámpának a Feng-shui szerint is jelentősége van, mivel egyesül benne a három őselem: a Víz (Őstenger), a Föld (a föld sója) és a Tűz (a vöröslő szín), melyek harmonizálóan és vitalizálóan hatnak a Levegőre, mint negyedik őselemre.

Óvd és védd magad, családod, szeretteid egészségét a lehető legszelídebb módon, használj sólámpát!

A kép illusztráció. Minden termék kézzel készül, ezért mind egyedi.  

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó