Himalája sólámpa piramis

Otthonod egyedi, impozáns dísze lesz. Himalájai kristálysóból faragott piramis formájú lámpa, csodás narancsos fénnyel. Kézzel kerül kifejtésre és megmunkálásra. Remek exkluzív, egyedülállóan különleges ajándék!

Bővebb leírás

quantity down quantity up

6 990 Ft‎ Ft‎

Himalája sólámpa piramis

Tömeg kb: 2,8 kg

Rendkívül exkluzív különlegesség!

Ajándéknak is kiváló! Otthonod egyedi dísze lesz, azonban jóval nagyobb a jelentősége, mint egy egyszerű lakásfelszerelési cikknek.

A sólámpa használatával egy olyan lehetőséget adsz magadnak és családodnak a gyógyulásra, amit csak egyszer kell megvásárolni és egy életen át élvezhetitek jótékony hatását!

A piramis formájú sólámpa fa talpon van, 15W-os izzóval. Himalájai kristálysóból faragott piramis formájú lámpa 100 %-ig természetes anyag, kézzel kerül kifejtésre és megmunkálásra. Nincs vegyileg kezelve,mentes mindennemű kémiai adalékanyagtól.

Gyógyító hatása abban mutatkozik meg, hogy képes egy helyiség klímáját megváltoztatni. A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből, úgynevezett ionokból áll. Az elektromos készülékek, sugárzások, ( mobiltelefon is ! ) légszennyezettség, fűtés,stb elsősorban pozitív töltésű ionokat hoz létre. Ezzel a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya. Ezt felismerhetjük a poros levegőn, levertek, kedvetlenek és erőtlenek vagyunk.

Használd ezt a különleges piramis sólámpát, hogy otthonod levegőjét egy természetes ionizátor segítségével egészségesebbé tedd!

A sólámpák pozitív tulajdonságai a természetes ionizáción, az elektromos rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak.

Ha otthonodba kerül a sólámpa, ezekre bizton számíthatsz:

  • Mindenfajta légúti panasz – még az asztmás jellegű rohamokat is - enyhítheted, megelőzheted.
  • Mivel a levegő ioncseréjét is elvégzi, rendkívül jó hatású számítógép használata mellett, vagy olyan helységben, ahol sok az elektromos készülék (TV,mobiltelefon,mikro)!
  • Egységesen hat a Test – Lélek – Szellem szinten!
  • Az egész családod egészségét karbantarthatja ugyanazzal az eljárással!
  • Sárgás - narancssárgás fényével a felkelő nap színére emlékeztet, így színterápiás kezelésnél is használható!
  • A sólámpa használatával megelőzheted a légúti betegségeket, így nincs szükség gyógyszerre!
  • Bárki biztonsággal használhatja, csecsemőkortól az élet végéig, mindenkinek jótékony hatású.
  • Ráadásul energiatakarékos, hiszen mindössze egy hűtőgépizzó világít benne!

 

Meleg hatására a negatív ionok kibocsátása megsokszorozódik.

A sólámpa kellemes, atmoszférikus fényt bocsát ki. A harmónikus színek feszültségoldóan hatnak testre és lélekre egyaránt.

A sólámpák ioncserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klímáját, mivel a levegőt feltöltik az életfunkciókra jó hatással lévő ionokkal.

Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzel, amilyen a tengerparton,vagy egy vihar után érezhető.

A sókristály lámpának a Feng-shui szerint is jelentősége van, mivel egyesül benne a három őselem: a Víz (Őstenger), a Föld (a föld sója) és a Tűz (a vöröslő szín), melyek harmonizálóan és vitalizálóan hatnak a Levegőre, mint negyedik őselemre.

Óvd és védd magad, családod, szeretteid egészségét a lehető legszelídebb módon, használj sólámpát!

A kép illusztráció. Minden termék kézzel készül, ezért mind egyedi.