Himalája só teamécses

1 890,00 Ft
Adóval együtt

A sómécsesek kellemes, atmoszférikus fényt bocsátanak ki. Meleg, gyönyörű narancsos fénye feszültségoldóan hat testedre és lelkedre egyaránt. Szerezz be egyet, imádni fogod!

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Himalája só teamécses

A virág elhervad, így ha valami maradandót szeretnél ajándékozni, válaszd ezt a mécsest, mely azon túl, hogy szemet gyönyörködtető látvány, gyógyít is!

A sókristályok gyógyító erejét a mai orvostudomány is elismeri.

A sómécsesek talán a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások.

A sókristály lámpák és mécsesek kellemes, atmoszférikus fényt bocsátanak ki. Meleg, gyönyörű narancsos fénye feszültségoldóan hat testedre és lelkedre egyaránt.

A sókristály lámpák és mécsesek ioncserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klímáját, mivel a levegőt feltöltik az életfunkciókra jó hatással lévő ionokkal. Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzel, amilyen a tengerparton, vagy egy vihar után érezhető.

Olyan speciális kipárolgásuk van, mely allergiás és asztmatikus megbetegedések kezelésére is alkalmas.

Képes megszüntetni az elektroszmogot!

Ott a helye a TV-d és számítógéped mellett.

A kristályok folyamatosan negatív ionokat bocsátanak ki, ezzel megvédenek az elektroszmogtól, ebből az energiából folyamatosan töltődsz.

A sókristály lámpának és mécsesnek a Feng-Shui szerint is jelentősége van, mivel egyesül benne a három őselem: a Víz (Őstenger), a Föld (a föld sója) és a Tűz (a vöröslő szín), melyek harmonizálóan és vitalizálóan hatnak a Levegőre, mint negyedik őselemre.

A sókristály termékek lelke a Himalájából bányászott kristály. Eredete több, mint 250 millió évvel ezelőttre nyúlik vissza. A Himalája kristálysó 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, ami ugyan ebben az összetételben található meg az emberi vérben, könnyben, magzatvízben.

A kristályokban egyesül a 250 millió éves őstenger- (a földi élet forrása!), a Himalája hegység-, a kristályok ereje és a szellemi erő.

Nem utolsó sorban pedig gyönyörűek.

Alkalmazható alvás- és koncentrációs zavarok esetében, ágy mellett, gyermekszobában, irodában, tanulás közben. Elektroszmog megszüntetése érdekében számítógép, televízió mellett, mindenhol, ahol elektromos készülékek találhatóak. Masszázs és meditáció közben, étkezésekkor, dohányzó helyeken. A sókristály mécsestartók jótékony hatásukon kívül rendkívül hangulatos, meleg–narancsos fényű világítási eszközök.

Megjegyzés: égő gyertyát ne hagyj felügyelet nélkül!

Remek karácsonyi ajándék mindenkinek! Egészség és szépség, a természet ihlette meglepetésnél nincs jobb!

Válaszd ezt a kis csodát, biztos, hogy örömet okozol a szerettednek.

A kép illusztráció. Minden termék kézzel készül, ezért mind egyedi.  

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó