Himalája só teamécses Teljes nézet

Himalája só teamécses

A sómécsesek talán a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások. A sómécsesek kellemes, atmoszférikus fényt bocsátanak ki. Meleg, gyönyörű narancsos fénye feszültségoldóan hat testedre és lelkedre egyaránt. Neked már van otthonodban? Szerezz be egyet, imádni fogod.!

Bővebb leírás

Értesíts, ha elérhető

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,

1 190 Ft‎ Ft‎

Himalája só teamécses

A virág elhervad, így ha valami maradandót szeretnél ajándékozni, válaszd ezt a mécsest, mely azon túl, hogy szemet gyönyörködtető látvány, gyógyít is!

A sókristályok gyógyító erejét a mai orvostudomány is elismeri.

A sómécsesek talán a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások.

A sókristály lámpák és mécsesek kellemes, atmoszférikus fényt bocsátanak ki. Meleg, gyönyörű narancsos fénye feszültségoldóan hat testedre és lelkedre egyaránt.

A sókristály lámpák és mécsesek ioncserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klímáját, mivel a levegőt feltöltik az életfunkciókra jó hatással lévő ionokkal. Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzel, amilyen a tengerparton, vagy egy vihar után érezhető.

Olyan speciális kipárolgásuk van, mely allergiás és asztmatikus megbetegedések kezelésére is alkalmas.

Képes megszüntetni az elektroszmogot!

Ott a helye a TV-d és számítógéped mellett.

A kristályok folyamatosan negatív ionokat bocsátanak ki, ezzel megvédenek az elektroszmogtól, ebből az energiából folyamatosan töltődsz.

A sókristály lámpának és mécsesnek a Feng-Shui szerint is jelentősége van, mivel egyesül benne a három őselem: a Víz (Őstenger), a Föld (a föld sója) és a Tűz (a vöröslő szín), melyek harmonizálóan és vitalizálóan hatnak a Levegőre, mint negyedik őselemre.

A sókristály termékek lelke a Himalájából bányászott kristály. Eredete több, mint 250 millió évvel ezelőttre nyúlik vissza. A Himalája kristálysó 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, ami ugyan ebben az összetételben található meg az emberi vérben, könnyben, magzatvízben.

A kristályokban egyesül a 250 millió éves őstenger- (a földi élet forrása!), a Himalája hegység-, a kristályok ereje és a szellemi erő.

Nem utolsó sorban pedig gyönyörűek.

Alkalmazható alvás- és koncentrációs zavarok esetében, ágy mellett, gyermekszobában, irodában, tanulás közben. Elektroszmog megszüntetése érdekében számítógép, televízió mellett, mindenhol, ahol elektromos készülékek találhatóak. Masszázs és meditáció közben, étkezésekkor, dohányzó helyeken. A sókristály mécsestartók jótékony hatásukon kívül rendkívül hangulatos, meleg–narancsos fényű világítási eszközök.

Megjegyzés: égő gyertyát ne hagyj felügyelet nélkül!