Himalája só orrspray
  • Himalája só orrspray

Himalája só orrspray 30 ml

990,00 Ft
Adóval együtt

100% természetes a himalája só orrspray, mely használatával megakadályozza, hogy megtapadjanak a szennyeződések és kórokozók az orr- nyálkahártyádon.

Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Himalája só orrspray 30 ml100% természetes Himalája só orrspray, melynek használatával megakadályozza, hogy megtapadjanak a szennyeződések és kórokozók az orr- nyálkahártyádon.Azok a vírusok, amelyek pl. a megfázást okozzák, odatapadnak az orrnyálkahártyára. Fontos, hogy már azelőtt távolítsd el őket onnan, mielőtt még problémát okoznak. Nagyon alkalmas erre a Himalája só orrspray. Ne aggódj, a nyálkahártyádat nem teszik tönkre,  sőt még az orrdugulást is meggátolja. Egyszerűen minden reggel fújj az orrnyílásodba egyet-egyet. Kisiskolás kortól is ajánlott.

Prémium minőség, a Himalájából. Fontos szerepe van a tisztán tartott légutaknak, melyre megoldást nyújt a termék.

Megelőzi az orr nyálkahártyájának kiszáradását, és enyhítően kezeli a bedugult, náthás orrot.

Klimatizált helyiségekben, repülőben, por- és pollenérzékenység esetén nedvesen tartja a nyálkahártyát.Mit tud az Andió Himalája só orrspray?-   eltávolíthatod vele azokat a vírusokat, baktériumokat, amik pl. a megfázást okozzák, hogy ne tapadjanak az orrnyálkahártyádra, mielőtt problémát okoznának,

–    alkalmas az orrnyálkahártya nedvesítésére, az orrüregek tisztítására allergiás megbetegedésekben vagy száraz levegőjű környezetben,

–    alkalmas, ha eldugult az orrod, annak a kiegészítő kezelésére,

–    segít a besűrűsödött vagy beszáradt váladék oldásában és kiürülésében is, ami sokszor magában is enyhíti vagy meg is oldja az orrlégzési panaszt és nem károsítja a nyálkahártyát.

–   hidratálja is a nyálkahártyát, megakadályozza kiszáradását és kisebesedését, ezért ha rendszeresen száraz levegőjű helyiségben tartózkodsz, vagy sok port lélegezel be, akkor érdemes használnod

–   hosszú távon, akár minden nap is használható, kisgyermekkortól.
Használat: igény szerint alkalmazhatod, naponta többször.  Nincs semmiféle mellékhatása, mint a szteroidos orrsprayknek. 

Megelőzésre: minden reggel, munkába indulás előtt, hogy a bacik ne tudjanak megtelepedni.  1-2 fújás az orrüregbe. Az Óvodás, kisiskolás gyerekeknél is javasolt a használata, hogy minél kevesebbet hiányozzanak.

Tárolás:

száraz, fényvédett helyen, 25C alatt. Konzerválószer- és hajtógázmentes.


Mennyiség: 30 ml

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó