Himalája Feng-Shui sólámpa (gömb)

Az őstenger kiszáradásából keletkezett sóból, gömb formára faragott sólámpa.  Gyönyörű látványra, pompás narancsos-vörös színével. Lakásod éke lesz! Remek exkluzív ajándék!

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Bővebb leírás

Értesíts, ha elérhető

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,

6 990 Ft‎ Ft‎

Himalája Feng-Shui sólámpa (gömb)

Tömege kb.: 5,4 kg
Fa talpon 15W-os izzóval

A Feng Shui távolkeleti tanítása szerint, a golyó a legtökéletesebb, energiával legjobban telített forma a világmindenségben.

Igazi különlegesség ez a lámpa, mely jelentősége óriási. A saját és családod egészségének megőrzéséért, vidd haza otthonodba ezt a teljesen természetes, az őstenger kiszáradásából keletkezett sóból, gömb formára faragott sólámpát. Ajándéknak is remek választás, biztos lehetsz benne, hogy óriási meglepetést szerzel vele.

Egy 5kg súlyú golyóhoz egy legalább 20-kg-os sótömböt kell megmunkálni. Gondosan kerülnek kiválogatásra szín és rétegződés szerint, így csak a legszebb golyók kerülhetnek Hozzád.

Lámpáinkban egyesül a három őselem: a VÍZ – őstenger, a FÖLD – a föld sója, és a TŰZ – a vöröslő szín, melyek harmonizálóan és vitalizálóan hatnak a LEVEGŐ-re mint negyedik őselemre.

A sólámpa által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak a légúti megbetegedésekre, magas vérnyomásra, reumára. A sólámpákat lehetőleg sugárzó készülék ( TV, számítógép) vagy éjszakára fej közelébe állítsd!

A sólámpák színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek.
Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják.
Valamint a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonod levegőjét egy természetes "Ionizátor" segítségével egészségesebbé tedd.

Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak.

A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének, és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

  • légutakra, légúti megbetegedésekre, szénanáthára
  • idegfájdalmakra
  • magas vérnyomásra
  • álmatlanságra, nyugtalan alvásra
  • reuma ellen

 

A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van:

  • az idegrendszer erősítésére
  • a hormonháztartásra
  • a szervezet méregtelenítési folyamataira
  • az öregedési folyamat lassítására

 

A sólámpa akkor is kifejti hatását, ha nincs bekapcsolva, bár akkor kevésbé intenzív.

A sólámpákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hyperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkenek, illetve megszűnnek, a sókristály rendező erejéből fakadóan.

A kép illusztráció. Minden termék kézzel készül, ezért mind egyedi.