Himalája étkezési só, rózsaszín, 1 kg

990,00 Ft
Adóval együtt

A Himalája őssó tiszta, nem tartalmaz adalékanyagokat. Természetes formában tartalmazza a 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet!  Egészséges, lúgosító só, az élet sója! Válaszd ezt Te is!

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Himalája étkezési só, rózsaszín, 1 kg

Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik.

Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig.

A világ legnagyobb sóbányája, Salt Range Pakisztában, a Himalája lábánál található, itt még ma is ugyanúgy kézzel fejtik ki és dolgozzák fel a sót, mint a középkorban. Csak a kifejtett só 10 százaléka olyan jó minőségű, hogy étkezési célokra lehessen használni. A kitermelést követően gondosan, kézzel válogatják, a sótömböket megmossák, a napon megszárítják, majd különféle durvaságúra morzsolják. Az így keletkezett só teljesen természetes, ásványi anyagokban gazdag, és semmiféle segédanyagot nem tartalmaz.

Tehát ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence.
Tökéletesen alkalmazható sótörőben!
Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható.
A kősó és a tengerisó kitűnő helyettesítője!

A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített.

Mit tartalmaz a normál konyhasó? Miért érdemes váltani?

A normál konyhasó finomított, fehérítik, hogy hófehér legyen. Ráadásul tartósítószert és segédanyagokat is tartalmaz, például alumínium-hidroxidot.
Egyes szakemberek a konyhasót a civilizált ember titkos gyilkosának tartják, mert tönkreteszi a hajszálerek működését, valamint elősegítik a daganatos megbetegedések kialakulását. A túlzott sófogyasztás ezenkívül a sejteken belül is káros változásokat idéz elő, illetve veszélyezteti a veséket. Az általunk használt étkezési sónak tehát vajmi kevés köze van a természetben előforduló sókhoz.

A kereskedelemben kapható só az élő szervezettől idegen, adalékokkal kevert vegyszer lesz, ezt viszed be a szervezetedbe, ha ilyet használsz! A konyhasót, a tiszta NaCl-ot, szervezetünk egy agresszív, nem természetes anyagként, azaz sejtméregként azonosítja.

Mindezen kívül a konyhasó tartalmaz különböző anyagokat, tartósítószereket, tapadás és nedvszívás gátlót pl.: CaCO3, MgCO3, E535 -nátriumferrocyanid; E536 -káliumferrocyanid; E551 -sziliciumdioxid; E552 -kálciumszilikát; E553b -talkum; E570 -sztearinsav; melyeknek megjelölése, feltüntetése nem kötelező. A tapadásgátló meggátolja a sószemcsék összeragadását, nedvszívását.

Szervezetünk nem képes a hozzáadott, mesterséges, igen mérgező jodid, jodát és flourid vegyületek anyagcserébe való bocsátására.

Most már Te is belátod, hogy nem halogathatod a konyhasód cseréjét. Használj himalája sót, megéri!

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó