Házastársi ecsetelő csomag

9 970,00 Ft
Adóval együtt

Gazdaságos kiszerelés, házastársaknak. Turbó erejű - 5 bivalyerős illóolaj komponenssel és neem olajjal. 61%-ban már az első hetekben látványos javulást hozott. Dupla, 2 x 2 ecsetelővel

Ez a csomag tartalmazza:

Mennyiség
Rendelhető

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Az a tapasztalat, hogy körömgomba betegség esetén mindkét fél érintve van. Ezért megalkottuk a házastársi csomagot, ami dupla mennyiséget tartalmaz, mint az alapcsomag, a férjnek és feleségnek is. Gazdaságosabb a házastársi csomagot választani, mint kétszer az alap nappali és éjszakai körömgomba ecsetelő csomagunk.


Kifejezetten a makacs körömgombákra  fejlesztettük ki.

Éjszakai ecsetelő összetevői

  • 5 gombaellenes összetevőt (teafa, borsmenta, grépfrút, fahéj, szegfűszeg)  raktunk a szérumba, így egy bivalyerős végeredményt kaptunk.  
  • A hatását fokoztuk a neem olajjal. A Neem olaj India legerőteljesebben kutatott növényi csodaszere, amelyből füvészkönyvet is lehetne írni. Az olajat a Neem fa magjából sajtolják. Ez a szűz, hidegen sajtolt olaj a titka az indiai szépségek a hibátlan és harmatos bőrének. Bőrfertőzésre, lábkörömgombára kitűnő. A Neem olaj megkönnyebülést hoz a körömgombánál.

Nappali ecsetelő összetevői

  • 5 gombaellenes összetevőt (teafa, borsmenta, grépfrút, fahéj, szegfűszeg)  raktunk a szérumba, így egy bivalyerős végeredményt kaptunk.
  • A hatását fokoztuk a ricinus  olajjal, mely remek körömnövesztő hatású. Ricinusolajsav tartalma gyulladásgátló hatású, segít, hogy körmöd egészséges növekedésnek induljon.Használat:

Ugyanolyan egyszerűen használandó mint egy szokványos körömlakk.

Minden este, a megtisztított és száraz körmökre vidd fel, mintha lakkoznád a körmöd.

Nagyon gazdaságos kiszerelés, egy csepp sem vész kárba, ellentétben a szokványos ecsetelőktől, amelyiknek nincs ilyen lakkos ecsetelő feje.

A házastársi csomag tartalma:

  • 2 db 10ml-es nappali ecsetelő
  • 2 db 10ml-es éjszakai ecsetelő

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó