Aktív szűrők

Arctisztító mézes-citrus...

Ár 1 655,00 Ft

Az érzékeny bőr esti tisztításához is tökéletesen alkalmas, ez a gyengéd, teljesen natúr összetevőkből összeállított arctisztító. Tökéletesen eltávolítja arcodról a napi szennyeződéseket, sminket.

Argánolajos éjszakai krém 15ml

Ár 490,00 Ft

A világ egyik legdrágább olaja az argánolaj. Ez a krémünk kiemelkedően hatékony ránctalanító hatással bír. A sejtöregedési folyamatot lassítja, így használatával pár évet mindig le tudsz tagadni.

BIO Intim megoldás extra...

Ár 6 990,00 Ft

Hüvelyfertőzések megelőzésére, a már kialakult fertőzés tüneteinek enyhítésére, a beteg bőr ápolására, valamint a teafás sheavajból hüvelykúp is készíthető belsőleg való alkalmazáshoz.

Fürdőszobai citromfüves...

Ár 890,00 Ft

Alkalmas a fürdőszobai helyiség tisztán tartására (kád, mosdókagyló, bidé, wc, csempe, fuga). Szépen fehérít, tisztít, miközben kellemes citromfű illatba öltözteti a fürdőszobát. Élmény vele a takarítás, annyira jó...

Intim egészség csomag

Ár 5 990,00 Ft

Hüvelyfertőzések megelőzésére, a már kialakult fertőzés tüneteinek enyhítésére, a beteg bőr ápolására, valamint a teafás sheavajból hüvelykúp is készíthető belsőleg való alkalmazáshoz.

Körömgomba ápoló csomag

Ár 8 490,00 Ft

Komplett csomag a körömgomba végleges eltávolításához. Ecsetelő, lábfürdő, lábspray, lábkrém, fertőtlenítő a cipőkhöz, zoknikhoz, törölközőhöz. Azoknak ajánljuk, akinek már megvan a körömgomba útmutató könyv

Körömgomba Komplett plusz...

Ár 9 530,00 Ft

Komplett csomag a körömgomba végleges eltávolításához. Ecsetelő, lábfürdő, lábspray, lábkrém, fertőtlenítő a cipőkhöz, zoknikhoz, törölközőhöz - pontos használati útmutatással. Kapsz tehát egy színes kiadványt, már...

Szívbarát nagy csomag

Ár 8 250,00 Ft

500ml hidegen sajtolt és 500ml finomított szőlőmagolaj 500g ajándék szőlőmagőrleménnyel és szőlőmagos szakácskönyv (e-könyv) 30 oldalon egészséges receptekkel.