Ezüst kolloid mosáshoz 250 ml Teljes nézet

Ezüst kolloid mosáshoz 250 ml

Belső fogyasztáshoz nem alkalmas! Elsősorban a mosógépben alkalmazható, a ruhák (fehérnemű, törölköző, fürdőruha, ágynemű) fertőtlenítéséhez. Különösen ajánlott betegség, fertőző betegség, strandidőszak esetén a ruhákat fertőtleníteni. Az ezüstkolloid képes elpusztítani 650 féle baktériumot, vírust. Te kihasználod ezt a tulajdonságát?

Bővebb leírás

quantity down quantity up

890 Ft‎ Ft‎

Ezüst kolloid mosáshoz 250 ml

Belső fogyasztáshoz nem alkalmas! Elsősorban a mosógépben alkalmazható, a ruhák fertőtlenítéséhez. Különösen ajánlott betegség, fertőző betegség, strandidőszak, uszoda után, a törölkőzők, fürdőruhák csírátlanítására.

Azonban nem csak mosógépben alkalmazható. Sőt!

Kertben a gombás növények permetezésére is kiváló, mivel növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Szinte minden növénypatogénre hatásos.

A hűtőgép szódabikarbónás forró vízzel tisztítható. Ha szagtalanítani akarod, tarts benne egy nyitott szódabikarbónás zacskót

VAGY

helyezz pohárba 0,5 dl mosáshoz való ezüstkolloidot a hűtőszekrénybe, mely kb. 3-4 hétig megszünteti a szagokat.

 

Ezüstkolloid használata mosáshoz:

Betegség esetén, a ruhákat, törölközőket kötelező fertőtleníteni. Szintén ajánlott strandidőszakban a törölközők, fürdőruhák csírátlanítása. A legbarátságosabb megoldás az ezüstkolloidos fertőtlenítést. Egy kupaknyi ezüstkolloidot tégy az öblítőrekeszbe, majd indítsd el a szokásos mosóprogramot.