Ezüst kolloid 250 ml

2 970,00 Ft
Adóval együtt

Az ezüstkolloid képes elpusztítani 650 féle baktériumot, vírust és gombát, és képes a gyógyításra. Belsőleg (megfázáskor, immunerősítésre) és külsőleg (égésre) is használható. Otthoni házi patika egyik alapdarabja. Neked is van belőle?
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!
10 ppm

Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Ezüst kolloid 250 ml

Az ezüstkolloid képes elpusztítani 650 féle baktériumot, vírust és gombát, és képes a gyógyításra.

Az ezüst részecskék elektromos töltésének köszönhetően immunerősítő hatása van. Az ezüst nem csak egy nemesfém, hanem az emberi szervezet számára fontos nyomelem, ami csak ezüstkolloid formában tud bekerülni a testünkbe!

Szívből ajánlom fertőtlenítésre, akár a mosógép öblítőrekeszébe adagolva, akár takarításhoz (felmosóvízbe, kuka, WC tisztításánál)

Külsőleg alkalmazva, adagoló spraybe öntve:

  • főzés közbeni égési sérülésre
  • rovarcsípésre
  • herpeszre


A strandszezonban intim zuhanyként a hüvely gombás fertőzésénél is bevethető.

Belsőleg alkalmazva:

remek baktérium,- vírusölő (amikor látom a fiaimon, hogy valami bujkál bennük, óránként kapnak egy kiskanállal, mindaddig, amíg nem látom a javulást a közérzetükön)

Ha megelőzésre szeded az ezüstkolloidot, akkor én 2 kúrát szoktam javasolni mégpedig 2 hét szedés 1 hét szünet felbontással. Ez az immunrendszer megerősítését szolgálja.

Ha valaki náthára, megfázásra, influenzára vagy torokgyulladásra szedi, tehát enyhébb betegségre, akkor kb. 1 hétig napi 3-4 teáskanálnyi mennyiséggel. Ezt szoktam javasolni a krónikus betegségek esetén is.

Tüdőgyulladásnál már a félóránkénti 1 teáskanálnyi mennyiség szedése javasolt ezt kb 2-3 napig, vagyis addig amíg nem érzi a jelentős javulást, majd a napi 3-4 szeri szedést. Ilyen esetben gyógyulás esetén legalább 2 kúrát javaslok.

Rák esetén a folyamatos napi 3-4 x 1 teáskanálnyi mennyiség szedése javasolt.

Fontos infó! A száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel, így nem szabad rögtön lenyelni, hanem a szánkban “lögybölni”öblögetni kell vele ameddig jólesik :-)

Összetevők: 250ml desztillált víz-2,5gr ezüst(kolloid)
Tárolás: Sötét hűvös helyen
Gyártó: Mikroezüst Kft
10 ppm

Figyelem!

Több típusú ezüst kolloid van a piacon, az általam forgalmazott, laboratóriumi tisztaságú vízből és minimum 99,99% tisztaságú ezüstből készül.

Már az ókorban használták az ezüst gyógyító tulajdonságát, ezüsttel vonták be az edényeiket, ívó- és evőeszközeiket. Pestisjárványnál pl. ezüst kanalat adtak a módosabbak a gyerekeiknek, hogy azt szopogassák a fertőzés elkerülése végett.

Manapság azonban még az ezüstkanalat is bevonják egy plusz réteggel, így az ezüst szervezetünkbe jutásáról nekünk kell gondoskodni.

Gyógyszerek, antibiotikum helyett, kiváló természetes vírusölő: a fokhagyma, kasvirág, ezüst kolloid oldat.

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó