Duguláselhárító csomag Teljes nézet

Duguláselhárító csomag

Tízezreket takarítasz meg ezzel a csomaggal, hidd el, ez kötelező hogy otthonodban mindig kéznél legyen.  A dugulás sose jön jókor, kell egy gyors, profi segítség, egy mentő csomag! A magas szerelői költség helyett, okosabb bespájzolnod ezt a csomagot. Nem igaz?

Bővebb leírás

Csomag tartalma

1 x Bórax

Sokoldalú környezetbarát tisztítószer, valamint gomba- és rovarölőszer. Szépen fehéríti a ruhákat, folteltávolításra is alkalmas. Valamint bármilyen felület penészeltávolítására is bevethető és általános tisztítószerként szintúgy. Egyik legnépszerűbb szerünk, a szódabikarbóna után.

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

1 x Citromsav por

A kedvenc öko szerem! (a szódabikarbóna után) A legsokoldalúbb - a wc pereme alá szórom, vízkő ellen. Kádat és mosdókagylót súrolok vele. Befőtt tartósítására is használom. Na és persze a kávéfőző vízkőtlenítésére. Nincs csípős szaga, mellékíze, így sokkal jobb választás  mint az ecet. 

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

1 x Mosószóda vagy sziksó

A mosópor hatékonyságának növelésére, és még sok egyéb általános mindennapi dologhoz . Vízlágyító, tisztító, zsíroldó hatású, környezetbarát szer.  A legnépszerűbb általános tisztítószer! Remek áztatáshoz, még a lagmakacsabb, legzsírosabb konyharuhával is megbírkózik. Ott a helye a Te háztartásodban is!

1 x Szódabikarbóna 1 kg

A szódabikarbóna meglepően sokféle módon alkalmazható.

 • A konyhában,
 • fürdőszobában is fontos szerepet kaphat:
 • fogfehérítésre,
 • folteltávolításra
 • körömápolás
 • stb.


  A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

quantity down quantity up

2 990 Ft‎ Ft‎

A duguláselhárító elegáns csomagra minden háztartásban égető szükség van. Ez nem lehet kérdés, hogy akarnod kell ezt a csomagot, hogy profi módon leszámolhass a dugulással. Tízezreket takarítasz meg ezzel a csomaggal, hidd el, ez kötelező hogy otthonodban mindig kéznél legyen. Egy gyors, profi segítség, mentő csomag!

 

Tartalma:

 • 1 kg szódabikarbóna
 • 1 kg mosószóda
 • 1 kg bórax
 • 0,5 kg citromsav

 

szódabikarbóna nemcsak vízkő ellen és a ruhák valamint a fogak fehérítésére jó! A lefolyócsövek karbantartásában és kisebb dugulásoknál is segít.  Egy tölcsér segítségével önts a lefolyóba fél pohár szódabikarbónát, majd egy pohár ecetet. Amikor a habzás alábbhagy, alaposan öblítsd át forró vízzel a lefolyót. Ezután várj öt percet, majd engedj rá bőségesen hideg vizet.

bóraxot a következőképpen használd: egy tölcsért tegyél a lefolyóba, azon keresztül juttass bele fél pohár bóraxot, majd juttass utána két pohár, még forrásban lévő vizet. 15 percig hagyd dolgozni a keveréket, majd öblítsd le forró vízzel. Az elegy megteszi a dolgát, és újból használható a lefolyó. (Ha nagyobb a dugulás, meg kell ismételned a folyamatot.) Figyelem: a bórax ecettel nem használható.

citromsavat szintén hasonlóan vetheted be: 1-2 evőkanálnyi port juttass a lefolyóba, majd zúdíts rá egy jó adag forró vizet.

Mosószóda segítségével: Egyszerűen önts a lefolyóba 3 ek mosószódából és 2 l forró vízből álló keveréket. Kellemes mellékhatás: Még a rossz szagokat is megszünteti.
Vagy: 1 evőkanál mosószódát és 2 dl ecetet önts a lefolyóba, majd a dugulás mértékének megfelelően hagyd állni 1-2 órát, vagy akár egy egész éjszakát, és forró vízzel öblítsd le.