Duguláselhárító csomag

3 290,00 Ft
2 632,00 Ft Mentés 20%
Adóval együtt

Tízezreket takarítasz meg ezzel a csomaggal, hidd el, ez kötelező hogy otthonodban mindig kéznél legyen.  A dugulás sose jön jókor, kell egy gyors, profi segítség, egy mentő csomag! A magas szerelői költség helyett, okosabb bespájzolnod ezt a csomagot. Nem igaz?

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

A duguláselhárító elegáns csomagra minden háztartásban égető szükség van. Ez nem lehet kérdés, hogy akarnod kell ezt a csomagot, hogy profi módon leszámolhass a dugulással. Tízezreket takarítasz meg ezzel a csomaggal, hidd el, ez kötelező hogy otthonodban mindig kéznél legyen. Egy gyors, profi segítség, mentő csomag!

 

Tartalma:

  • 1 kg szódabikarbóna utántöltő
  • 1 kg mosószóda utántöltő
  • 1 kg bórax utántöltő
  • 0,5 kg citromsav utántöltő

 

szódabikarbóna nemcsak vízkő ellen és a ruhák valamint a fogak fehérítésére jó! A lefolyócsövek karbantartásában és kisebb dugulásoknál is segít.  Egy tölcsér segítségével önts a lefolyóba fél pohár szódabikarbónát, majd egy pohár ecetet. Amikor a habzás alábbhagy, alaposan öblítsd át forró vízzel a lefolyót. Ezután várj öt percet, majd engedj rá bőségesen hideg vizet.

bóraxot a következőképpen használd: egy tölcsért tegyél a lefolyóba, azon keresztül juttass bele fél pohár bóraxot, majd juttass utána két pohár, még forrásban lévő vizet. 15 percig hagyd dolgozni a keveréket, majd öblítsd le forró vízzel. Az elegy megteszi a dolgát, és újból használható a lefolyó. (Ha nagyobb a dugulás, meg kell ismételned a folyamatot.) Figyelem: a bórax ecettel nem használható.

citromsavat szintén hasonlóan vetheted be: 1-2 evőkanálnyi port juttass a lefolyóba, majd zúdíts rá egy jó adag forró vizet.

Mosószóda segítségével: Egyszerűen önts a lefolyóba 3 ek mosószódából és 2 l forró vízből álló keveréket. Kellemes mellékhatás: Még a rossz szagokat is megszünteti.
Vagy: 1 evőkanál mosószódát és 2 dl ecetet önts a lefolyóba, majd a dugulás mértékének megfelelően hagyd állni 1-2 órát, vagy akár egy egész éjszakát, és forró vízzel öblítsd le.

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó