Citromolaj 10ml

750,00 Ft
Adóval együtt

Az egyik legfontosabb illóolaj, ezerféleképpen felhasználható. Ruhák illatosítására, öblítőrekeszbe csepegtetve. Zsíros bőr ápolására, arckrémbe téve. Zsíros, koprás hajnál, samponhoz adagolva. Vérnyomás csökkentésére, fürdővízbe téve (előzőleg mézbe vagy tejbe keverve). Levegő fertőtlenítésére, felmosáshoz, WC fertőtlenítésére.

Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
  • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
  • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

Citromolaj 10ml

Az örökzöld, Kínában őshonos citromfa gyümölcsének héjából nyert olajat levegőillatosításra, légfrissítésre, testápolásra - pl. narancsbőr és érett bőr ápolására, illetve illatszer készítésére ajánljuk.

Rendbehozza a zsíros, pattanásos bőrt, serkenti a vérkeringést, így a narancsbőr ellen is hatásos illóolaj. Felfrissíti az öreg bőrt, segít eltávolítani a hámpikkelyeket és megújítja azokat. Megszokott arckrémedbe is csepegtethetsz belőle, vagy natúr sheavajhoz, mandulaolajhoz vagy egyéb bázisolajhoz (kókuszolaj, jojoba, olíva...)

Samponhoz adagolva, a zsírtalanító hatása miatt, fokozhatjuk a sampon tisztító erejét. Zsíros, korpás hajproblémánál kötelező alkalmazni. 

Tipp:

tegyél a porszívó porzsákjába egy pamut vattapamacsot, amelyre néhány csepp illóolajat tettél! A citrusfélék nemcsak felfrissítik a levegőt, hanem meg is tisztítják, fertőtlenítik!

Alkalmazási formái:

Fertőtlenítő hatása révén, tökéletes a ruhák fertőtlenítésére, az öblítőrekeszbe adagolva.

A citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek (WC, betegség után az egész lakás) légterének fertőtlenítésében, amit főként járványos időszakokban érdemes használni.

Frissíthetjük a levegőt egyszerű kézi permetezővel is; cseppentsünk az olajból pár cseppet langyos vízbe, és máris permetezhetünk, ezáltal különösen jó szolgálatot tesznek influenzajárványok idején, vagy beteg ember szobájában.

Citromos AROMAFÜRDŐ (csökkenti a vérnyomást, zsíros bőrre, serkenti a vérkeringést, így a narancsbőr ellen is hatásos)

Hozzávalók:

1 kád, tele vízzel
méz, tejszín, vagy zsíros tej
3-15 csepp illóolaj, melyet mindig tejbe, mézbe v. tejszínbe keverés után tedd a fürdővízbe
gyertya, a teljes ellazuláshoz gyújts gyertyát, és helyezd a kád közelébe

Különleges referenciák

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó