Chlorella BIO tabletták

4 650,00 Ft
Adóval együtt

Szinte minden fontos vitamin, ásványi anyag és aminosav (beleértve az esszenciális, azaz nélkülözhetetlen aminosavakat is) természetes formában megtalálható benne. Sőt, erősíti a stresszel szembeni ellenállóképességed és tompítja a testszagokat is. Jótékonyan hat a bőr- (ekcéma, akne) és egyéb allergiákra (étel, asztma, pollen). 

Kiszerelés g
Mennyiség
Készleten

 • Biztonságos vásárlás és fizetés Biztonságos vásárlás és fizetés
 • Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap Szállítás: a rendkívüli helyzetben 5-7 nap
 • Visszavásárlási garancia Visszavásárlási garancia

30gr-os kiszerelés:60-62db tabletta

50gr-os kiszerelés:100-102db tabletta

100gr-oskiszerelés:200-204db tabletta

Chlorella BIO tabletták

A préselt Chlorella tabletták édesvízi Chlorella pyrenoidosa algát tartalmaznak, amely rengeteg vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofill gazdag forrása. Ennek köszönhetően stimulálja az immunrendszert, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, támogatja a szervezeted méregtelenítését és jó hatású az emésztési folyamatokra. Erősíti továbbá a stresszel szembeni ellenállóképességet és tompítja a testszagokat is. 

Napi adag ára: kb. 105 - 210 Ft

A Chlorella elsősorban a gyomor, a lép, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szívburok, valamint a három sugárzó energetikai pályáit harmonizálja. Jótékonyan hat a szerv-, a bőr-, az ízületi degenerációk, valamint az allergia energetikai pályáira is.


A Chlorel
la:

 • tisztítja az emésztőrendszert (elsősorban a vastagbelet), támogatja a hasznos bélmikroflóra kialakulását, javítja a bélműködést
 • támogatja a szervezet természetes ellenállóképességét
 • segít a testnek megtisztulni a mérgektől, a nehézfémektől és a kemikáliáktól
 • pozitívan befolyásolja a vérképzést, támogatja a fehérvérsejtek tevékenységét
 • rendkívüli jó hatással van a szövetek regenerálódására
 • csökkenti a belső környezet pH-ját
 • csökkenti a máj, de a vér koleszterinszintjét is
 • tisztítja a vért, éppen ezért kiválóan védi a májat és a vesét
 • segít semlegesíteni a szabad gyököket, így lassíthatja a szervezet öregedésének folyamatát
 • elősegíti a szervezet teljes regenerálódását
 • javítja a bőr minőségét és egészségi állapotát
 • szinte minden fontos vitamin, ásványi anyag és aminosav (beleértve az esszenciális, azaz nélkülözhetetlen aminosavakat is) természetes formában megtalálható benne

A chlorella használata

Az értékes nutritív anyagoknak köszönhetően a Chlorella kiváló, minden nap szedhető táplálék-kiegészítő készítmény. Használata minden redukciós diéta, esetleg vegetáriánus életmód esetében ideális. A gyerekeknél pozitívan hat a megfelelő táplálkozási szokások kialakításakor. Hathatós segítséget nyújthat akné, kiütések, bőrgyulladások, ekcéma, valamint nehezen gyógyuló felületi sebek vagy sérülések (leforrázás, égés, marás, stb.) esetén is. Támogatja a hosszantartó stressznek, vagy terhelésnek kitett szervezet regenerálódását és lábadozását. Elősegíti a szervezet méregtelenítését, és ideális készítmény azok számára, akik hosszú ideig szennyezett környezetnek vannak kitéve. Megakadályozza a legkülönbözőbb mikrobák és gombák szaporodását. A Chlorella hosszantartó használata mindemellett javítja a pszichikai kondíciót.

A chlorella adagolása

Mivel az alga az egyik legerőteljesebb méregtelenítő anyag, ha rögtön sokat fogyasztasz belőle, az összes kiválasztó szervrendszeren keresztül kezdenek kiáradni a méreganyagok, hiszen hirtelen kell sok méreganyagnak kell távoznia. Így fordulhat elő, hogy a bőrön keresztül - ami a legnagyobb kiterjedésű szervünk - kiütések, viszketés, pattanás jelentkezhet. A másik tünet a hasmenés lehet, ha nagy adagban kezded el szedni. Tehát fokozatosan érjétek el a lenti ajánlott mennyiséget.    

Amit javaslok tehát: napi 1 szemmel indítani, amit fokozatosan lehet emelni és kb. 7-10 napra juss el a lenti ajánlott mennyiségekig.     

Megelőzésre szolgáló adag felnőttek számára: 6-12 tabletta
Regenerációs adag felnőttek számára: naponta 8-16 tabletta
Gyermekek esetében fél adagot kell használni.

A készítmény használata esetében fokozottan figyelni kell a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre (be kell tartani az ivórezsimet).

A termék használata klorofillra túlérzékeny személyek esetében nem ajánlott!

Tárold száraz, sötét 10-25° C hőmérsékletű helyen. 

chlorella 100gr

Különleges referenciák

ean13
599746389612

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó