BIO naptej csomag kókuszolajjal Teljes nézet

BIO naptej csomag kókuszolajjal

Nem szeretnél félve napozni? Kémiai vegyszeres naptejet használni? Nem is kell!Ezzel a csommaggal végre egészségesen tudod védeni a bőröd a káros UV sugarak ellen. Már  öt nyáron át bizonyított, több száz csomagot elvittetek. Mindenki kellő védelmet kapott, leégés nélküli csodás barnaságot.  Bátran válaszd, biztonságban leszel! (kókusz illatú)

Bővebb leírás

normál csomag

quantity down quantity up

4 250 Ft‎ Ft‎

Ne költs rá, készítsd magad, csak 10 perc, a magad és családod egészségéért! A csomag tartalmazza a naptej elkészítéséhez szükséges összes összetevőt, receptfüzettel.

Lehetetlen bio napvédő termékeket vásárolni, egy új szabályozás miatt. Ha Te sem szeretnéd kémiai fényvédővel károsítani magad és szeretteid, akkor láss hozzá a bio naptej elkészítéséhez, nem nehezebb, mint egy puding elkészítése.

A csomag tartalma:

  • kókuszolaj
  • méhviasz
  • cink-oxid
  • receptfüzet, többféle értékes, bio házi krémrecepttel

 

A napozónk, fizikai fényszűrős, cink-oxiddal készül, mely teljesen ártalmatlan fehér por, viszont nagyon jó hatású, és a legnagyobb múltja van: kb. 300 éve használják már a bőrgyógyászatban a kovacinkérc főbb összetevőjeként.

Egy leheletvékony, alíg látható fehér réteggel vonja be a bőrünket, hisz tudod, ez a hatékonyságának lényege, úgy veri vissza az UV sugarakat, hogy azok el sem jutnak a bőrünkig.

Kókuszolajos bio naptej

Hozzávalók:

kókusz olaj

méhviasz

cink oxid

 

Egy üveg edényben, az olajat gőz fölött melegítsd fel, majd add hozzá a méhviaszt és kevergesd, amíg folyékonnyá nem válik a méhviasz. Ha teljesen összeolvadtak, vedd le a gőzről az edényt.

Kevergesd tovább, majd kb. mikor kézmelegre hült, amennyiben szeretnél illóolajat is adni a napozódhoz, most csepegtess hozzá pár cseppet (levendula, teafa, eukaliptusz, rózsafa).

Végül a cink oxidot is add hozzá. Kevergesd, és ha jól elkeveredtek egymással, töltsd 1 tiszta, zárható tetejű üvegcsébe. Miután teljesen kihűlt, fedd le.

 

Sajnos a fizikai fényvédők faktorszáma alacsonyabb, mint a káros kémiai fényvédőké. Bio napozókrémünk faktorszáma attól függ, hogy mennyi a poranyag (cink oxid) benne.

 

Kiszerelések mennyisége:

  • alapcsomag: fél mennyiség (100ml kókuszolaj, 30g méhviasz, 20g cinkoxid)
  • normál csomag (200ml kókuszolaj, 60g méhviasz, 40g cinkoxid)
  • családi, dupla csomag (400ml kókuszolaj, 120g méhviasz, 80g cinkoxid)