BIO naptej csomag kókuszolajjal Teljes nézet

BIO naptej csomag jojoba olajjal

Nem szeretnél félve napozni? Kémiai vegyszeres naptejet használni? Nem is kell!Ezzel a csomaggal végre egészségesen tudod védeni a bőröd a káros UV sugarak ellen. Már  öt nyáron át bizonyított, több száz csomagot elvittetek. Mindenki kellő védelmet kapott, leégés nélküli csodás barnaságot.  Bátran válaszd, biztonságban leszel! (natúr illatú)

Bővebb leírás

quantity down quantity up

4 650 Ft‎ Ft‎

Szinte teljesen illatmentes naptej csomag. Igy az illatokra érzékeny kisgyermekeknek és felnőtteknek egyaránt remek választás.

Ne károsítsd magad bolti, kémiai fényszűrős napvédő termékekkel, egyszerűen, gyorsan, saját magad is elkészítheted a saját és szeretteid bőrének védelmére, ezt a fizikai fényszűrős, jojobaolajos napkrémet. Csak 10 perc, az egészséged megőrzéséért nem sok. Ugye?

A csomag tartalmazza, a napozókrém elkészítéséhez szükséges összes összetevőt, receptfüzettel.

Lehetetlen bio napvédő termékeket vásárolni, egy új szabályozás miatt. Ha Te sem szeretnéd, hogy a kémiai fényvédő károsítsa egészséged, és blokkolja a D vitamin beépülését a szervezetedbe, akkor láss hozzá ennek a bio napozónak az elkészítéséhez, hidd el, egyszerű mint az 1x1.

A csomag tartalma:

  • 2x100 ml jojobaolaj
  • 60 gramm méhviasz
  • 40 gramm cink-oxid
  • receptfüzet, többféle értékes, bio házi krémrecepttel

 

A napozónk, fizikai fényszűrős, cink-oxiddal készül, mely teljesen ártalmatlan fehér por, viszont nagyon jó hatású, és a legnagyobb múltja van: kb. 300 éve használják már a bőrgyógyászatban a kovacinkérc főbb összetevőjeként. Egy leheletvékony, alig látható fehér réteggel vonja be a bőrünket, hisz tudod, ez a hatékonyságának lényege, úgy veri vissza az UV sugarakat, hogy azok el sem jutnak a bőrünkig

Egy üveg edényben az olajad gőz fölött melegítsd fel, majd add hozzá a méhviaszt és kevergesd, amíg folyékonnyá nem válik a méhviasz. Ha teljesen összeolvadtak, vedd le a gőzről az edényt.

Amennyiben szeretnél illóolajat is adni a napozódhoz most csepegtess hozzá pár cseppet (levendula, teafa, rózsafa ).

Végül a cink oxidot is add hozzá.

Kevergesd, és ha jól elkeveredtek egymással, töltsd 1 tiszta, zárható tetejű üvegcsébe.

Miután teljesen kihűlt, fedd le.

Sajnos a fizikai fényvédők faktorszáma sokkal alacsonyabb, mint a káros kémiai fényvédőké!

Bio napozókrémünk faktorszáma attól függ, hogy mennyi a poranyag (cink oxid) benne.