ÖKO folyékony mosogatószer-sensitiv, Sodasan 500 ml Teljes nézet

ÖKO folyékony mosogatószer sensitiv, Sodasan 500 ml

Szenvedtél már a kézfejeden, ujjak közötti kiütésektől? Elárulom, a mosogatószertől jelentkeztek a kis apró, olykor viszkető kis pöttyök. A kézfejed mindig szem előtt van, egy csinos, ápolt női kéz, nagyon vonzó tud lenni. Ezzel a környzetbarát termékkel több legyet ütsz egy csapásra, vigyázol kézfejed szépségére és a környezetre is.  

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Bővebb leírás

quantity down quantity up

1 090 Ft‎ Ft‎

ÖKO folyékony mosogatószer-sensitiv, Sodasan 500 ml

Gyerekek mellett, bizony sok a mosogatnivaló, ezért különös gondot kell fordítani kezünk védelmére, nem mindegy, mivel mosogatunk. Kezünk mindig szem előtt van, fontos, hogy jólápolt legyen. Ha ezt a növényi alapanyagokból készült tiszta terméket választod, biztos lehetsz benne, hogy kezed érzékeny bőrét kiemelkedően kíméled, köszönhetően a mosogatószer növényi összetételének.

Az edényeket szelíd módon varázsolja tisztává, tartósítószer nélkül, növényi alapanyagokkal. Következetesen ökológiai - dermatológiailag tesztelt - enzimmentes - géntechnika-mentes.

Összetétel:

>30% víz, cukortenzid, <5% Cocoylalar inate, citromsav, növényi alapú tenzidek.

Adagolás:

kb. 4 ml 10 liter vízhez

A mosogatószer csak olyan nyersanyagokból készült, melyek újrahasznosíthatók. A Sodasan volt az első gyártó, aki organikus anyagokból készített tisztítószert. A nagyon magas tisztító hatás a cukortenzideknek és az organikus proteintenzideknek köszönhető.