100% természetes krémek, melyet imádni fog arcbőröd. Tartósítószert és egyéb káros mesterséges anyagot nem tartalmaz. Használat: végy a tenyeredbe egy borsónyi krémet, ujjbeggyel, körkörös mozdulattal, puhítsd fel a krémet, majd enyhén vizes kézzel v. vizes arcbőrre, nagyon vékony rétegben dolgozd be a krémet.

Aktív szűrők

Argán olajos éjszakai krém...

Ár 2 450,00 Ft

A világ egyik legdrágább olaja az argánolaj. Ez a krémünk kiemelkedően hatékony ránctalanító hatással bír. A sejtöregedési folyamatot lassítja, így használatával  pár évet mindig le tudsz tagadni.

Argánolajos éjszakai krém 15ml

Ár 490,00 Ft

A világ egyik legdrágább olaja az argánolaj. Ez a krémünk kiemelkedően hatékony ránctalanító hatással bír. A sejtöregedési folyamatot lassítja, így használatával pár évet mindig le tudsz tagadni.

E-vitaminnal dúsított...

Ár 3 780,00 Ft

A csomagba  belepakoltunk egy ötcsillagos arcszépítő nyári készletet. Valóban látványosan javítanak a bőrödön, eltüntetik a bőrhibákat, megszüntetik a ráncosodást. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Golden Lux éjszakai elixír...

Ár 4 490,00 Ft

Lehengerlően elegáns óarany dísztégelyben, a világ legdrágább olajával, az argánnal dúsítva.. Az elixír megnyugtatja a bőröd, stimulálja a kollagéntermelést, feszesebbé teszi és kisimítja az arcodon a ráncokat....