Aktív szűrők

Arctisztító mézes-citrus...

Ár 1 655,00 Ft

Az érzékeny bőr esti tisztításához is tökéletesen alkalmas, ez a gyengéd, teljesen natúr összetevőkből összeállított arctisztító. Tökéletesen eltávolítja arcodról a napi szennyeződéseket, sminket.

Argán olajos éjszakai krém...

Ár 2 450,00 Ft

A világ egyik legdrágább olaja az argánolaj. Ez a krémünk kiemelkedően hatékony ránctalanító hatással bír. A sejtöregedési folyamatot lassítja, így használatával  pár évet mindig le tudsz tagadni.

Argánolajos éjszakai krém 15ml

Ár 490,00 Ft

A világ egyik legdrágább olaja az argánolaj. Ez a krémünk kiemelkedően hatékony ránctalanító hatással bír. A sejtöregedési folyamatot lassítja, így használatával pár évet mindig le tudsz tagadni.

E-vitaminnal dúsított...

Ár 3 780,00 Ft

A csomagba  belepakoltunk egy ötcsillagos arcszépítő nyári készletet. Valóban látványosan javítanak a bőrödön, eltüntetik a bőrhibákat, megszüntetik a ráncosodást. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ!

Golden Lux éjszakai elixír...

Ár 4 490,00 Ft

Lehengerlően elegáns óarany dísztégelyben, a világ legdrágább olajával, az argánnal dúsítva.. Az elixír megnyugtatja a bőröd, stimulálja a kollagéntermelést, feszesebbé teszi és kisimítja az arcodon a ráncokat....

Kókuszolaj BIO

Ár 1 730,00 Ft

Antioxidáns tartalmával lassítja az öregedést, fiatalon tartja a bőröd, remek arc és testápoló. Ezen túl használható intim síkosításra.   

Májfolt és bőrhiba...

Ár 1 950,00 Ft

Turbó erejű szérum, bőrhibákra. Halványítja a májfoltokat, bőrhibákat, a sárgás, barnás elszíneződést, az aloe vera és ricinus erejével.   Biztonságos, ezért egész évben alkalmazható.