Andió Boldogság Műhely elektronikus könyv

Boldogság Műhely 1. kötet elektronikus formátumban, 100% tartalom, mely előrébb viszi az életed

Nőknek, akik kezükbe akarják venni az életük alakítását

Témák: natúr szépségápolás, öko háztartás vezetés, önismeret, egészséges életmód, egészséges táplálkozási tanácsok + receptek, természetes gyógymódok, spiritualitás

Bővebb leírás

1 540 Ft‎ Ft‎

Eletronikus formában tabletre, telefonra vagy Kindle olvasóra,

 

Idén nagy fába vágtuk a fejszénket és létrehoztuk az Andió Boldogság Műhelyt, ahol szeretnénk átfogó tanácsainkkal segíteni Neked és nőtársaidnak az élet minden területére kiterjedő hasznos elméleti és gyakorlati tanácsokkal, tapasztalatokkal.

Ez egy életmód program, ami az alapoktól indul és mind online, mind könyv formában elérhető. A program mindig az első számtól indul, mert gondosan, a fejlődésed érdekében építettük fel lépésről-lépésre.

Mi már ezek alapján élünk boldog és teljes életet és szeretnénk ha te is velünk tartanál. Fedezd fel újra a világot és legyél azzá a boldog, teljes nővé, aki mindig is szerettél volna lenni!

Mi és az Andió Közösség többi tagja is segítünk neked!

A Boldogság Műhely 1. kötete használat közben (videót indítsd el)


Minden hónapban foglalkozunk az alábbi témákkal:

natúr szépségápolás,
öko háztartás vezetés,
önismeret,
egészséges életmód,
egészséges táplálkozási tanácsok + receptek,
a program résztvevőinek személyes beszámolói,
természetes gyógymódok, különféle betegségek legyőzése szelíd módszerekkel és ezek lelki hátterei,
spiritualitás,
megható történetek.

Miért érdemes a könyvsorozat 1. számát megrendelned?
 

 1. Ízig-vérig nők készítik a köynvet és az online tanfolyamot. Kipróbált módszert dolgoztunk ki, amivel az elmúlt 1 évben, átlag 10 kg-t fogytunk és azóta is tartjuk a súlyunk. Nem divatos fogyókúrát folytattunk/folytatunk, nem csodapirulákat vagy fogyiteát fogunk rád sózni, hanem olyan szabályokkal ajándékozunk meg, amik betartása semmilyen nehézségbe nem ütközik, viszont eléred vele az álomsúlyt és nem is fogod visszaszedni a leadott kilókat. Ha már unod a sok konyhai átverést, már nem bírsz kiigazodni, hogy mit ehetsz és mit nem, akkor tarts velünk. Mit gondolsz, szeretnéd már azt látni a tükörben, hogy végre olyan ruhákat tudsz viselni, amikben dögös nőnek érzed magad?

   

 2. Boldog, sikeres és elégedett nők vagyunk, ám ezt a boldogságot nem ajándékba kaptuk. Nem véletlenül tart ott az életünk, ahol. Ezt a tudást akarjuk Neked átadni, a boldogságreceptet. Mert az élet rövid, és egyetlen napot sem szabad elvesztegetned. Tanulj meg olvasni az üzeneteidből. Milyen üzenetekre gondolok? A betegségeid, a párkapcsolati problémák, a pénzügyi nehézségek, a sikertelen, szomorkás napok, a félelmek, minden egy-egy jel. Amiből ha nem tudsz olvasni, akkor soha nem jön az áttörés, soha nem leszel boldog. Igazán boldog! Mert igen is Neked jár a boldogság, mert értékes nő vagy! És nem arról kell szólnia az életednek, hogy boldogtalan vagy, hogy tűrnöd kell és elviselned minden rosszat ami történik Veled. Mit gondolsz? Szeretnéd ha boldogabb lennél?

   

 3. A könyvet bárhova magaddal viheted, így bárhol előveheted. Hasznos, magával ragadó, színes könyvet fogsz kapni, ami garantáltan kikapcsol, feltölt, erőt ad! Minden egyes oldalt úgy szerkesztettünk, hogy abból Te tanulj, hogy a hasznodra váljon, hogy végre olyan legyen az életed, amilyenre mindig is vágytál.

   

 4. Tőlünk kiemelt figyelmet kapsz! Mert nekünk tényleg fontos vagy, ez nem egy sablonos szöveg. Szeretnénk ha jókedvű, boldog nő lennél! Foglalkozunk a külsőddel, a hajaddal, hogy szép és dús legyen. Törődünk a bőröddel, pl. hogy hogyan tudod a ráncaid halványítani, a szem alatti karikákat eltüntetni, a bőröd felébreszteni, stb. Mindehhez nem kellenek drága krémek, vagy szépészeti eljárások, elég a konyháig menned, hogy megtaláld azt, ami a legjobb a bőrödnek! A bőrápolás magasiskoláját is megtanulod. Olyan technikákat mutatunk, amit máshol nem tanítanak. Pl. tudod hogyan kell felvinni az arcodra a krémet, hogy azzal ne gyűrd össze a bőröd, és ne ráncokat gyárts magadnak? Naaa, ezt is megtanulod!

   

 5. A külsőd mellett foglalkozunk a lelkeddel is. Hogyan erősítsd a lelked? Hogyan tudod legyőzni a félelmeid, amik akadályoznak a mindennapokban? Hogyan lesz a legboldogabb a párkapcsolatod? Tanuld meg a párod! Például hogy 1-1 helyzetben miért úgy reagál, ahogy, és hogyan reagálj Te rá...

   

 6. Tanuld meg mi a legnagyobb erősséged, a legjobb tulajdonságod, amivel a boldogságra, elégedett életre válthatsz!

   

 7. Hogyan győzd le a betegségeid a pirulák kizárásávalMegtanítjuk a gyógynövények használatát, amikkel pl. a klimax, a vérnyomásproblémák, a visszér, a menzeszproblémák, a pánikbetegség stb. legyőzhető. Ezt az orvosok "elfelejtik" mondani Neked, pedig a gyógyszereknek rengeteg mellékhatásuk is van, amitől Te fogsz szenvedni! Győzd le velünk a betegségeid és felejtsd el a gyógyszereket! Az online tanfolyam pedig olyan, akár egy lexikon, rengeteg betegségre megtalálod majd a növényi megoldást.

   

 8. Hiszel a horoszkópban? Mi sem hiszünk a sok buta női magazinban közölt havi leírásokban. Viszont az, hogy melyik hónapban születtél, igenis jelentőséggel bír. Ha hiszel benne, ha nem, attól még működik. A horoszkópod szerint bizony vannak kiemelten jó tulajdonságaid vagy gyengeségeid, amikből rengeteget tanulhatsz. Fejlődni fogsz általa, a párkapcsolatod jobbá válik. Megtanulod önmagad és a környezeted megérteni és elfogadni! Nagyon jó önismeret! Ez is a boldog élet alapja.

   

 9. Igazi tudást kapsz, mind a könyvben, mind az online tanfolyamon, ami nélkülözhetetlen számodra! Egy iránymutatást kapsz, amivel végre a saját kezedbe veheted a sorsod! MOST! Nem holnap, most. Nincs halogatás, ámítás! Minden egyes nap amit hezitálással vagy kísérletezéssel töltesz, elvesztegetett idő! Pedig az élet rövid! Mi megtakarítjuk Neked az időd! Hol tarthatnál már, ha hamarabb tudod amire megtanítunk? Bizony már mosolyogva kelnél minden reggel és örömmel néznél a napok elébe. Betegségek és pluszsúlyok nélkül...

   

 10. Készülj fel, mert meg fog változni az életed! Nézz ki 8 évvel fiatalabbnak és érezd magad 20 évvel fiatalabbnak! Mert megérdemled a boldogságod! Jár Neked! Véletlenül nem leszel boldog, vedd hát kezedbe az irányítást, várunk téged!

Az elektronikus könyvet rendelés után azonnal letöltheted