Nagy nyári raktárkészlet kisöprés

Raktárkészlet kisöprés, amivel ezreseket tudsz megtakarítani!


Közeli lejáratú, illetve szépséghibás (termékmatrica kopása) termékeinket most sokkal olcsóbban beszerezheted.


Kivételes spórolási lehetőség, használd ki! Csak a készlet erejéig!


18 eFt feletti rendelésnél, ingyen megkapod a hónap termékét:


Közeli lejáratú termékek (mimum 4 hónap) - 26 % kedvezménnyel

Ezekre a termékekre mindenkinek szükség van. Neked már van mindegyikből? Most spájzolj be, ezreseket tudsz megtakarítani. (Minimum 4 hónap még hátravan a lejáratból, ennyi idő alatt, bőven el tudod használni.)

Legnépszerűbb (matricahibás) ÖKO háztartás termékeink - 23 % kedvezménnyel

Évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek ezek az egészségbarát szerek, melyekkel könnyedén eléred a vágyott tisztaságot. Fertőtlenítsd otthonod Te is környezetbarát szerekkel, melyek a természet erejével tartják távol a vírusokat, baktériumokat.
 • Citromsav por

  A kedvenc öko szerem! (a szódabikarbóna után) A legsokoldalúbb - a wc pereme alá szórom, vízkő ellen. Kádat és mosdókagylót súrolok vele. Befőtt tartósítására is használom. Na...

  Ár 990,00 Ft
 • Mosószóda nagy csomag

  Mosószóda  összesen 2,8kg, Két szép és erős műanyag tégelyben.  Legnépszerűbb csomagunk, több mint ötezer csomagot adtun már el. Évek óta töretlenül imádjátok, na persze mi is!...

  Ár 2 890,00 Ft
 • Mosószóda vagy sziksó

  A mosópor hatékonyságának növelésére, és még sok egyéb általános mindennapi dologhoz . Vízlágyító, tisztító, zsíroldó hatású, környezetbarát szer.  A legnépszerűbb általános...

  Ár 600,00 Ft
 • Szódabikarbóna

  A szódabikarbóna meglepően sokféle módon alkalmazható. A konyhában, fürdőszobában is fontos szerepet kaphat: fogfehérítésre, folteltávolításra körömápolás stb.

  Ár 660,00 Ft

Matricahibás (kopott) bőrszépítőink - 21 % kedvezménnyel

Az Andió 10 éves fennállása alatt, ezeket az ápoló olajokból fogy a legtöbb. Teszteld magadon, milyen hatékonyan fiatalítanak ezek a natúr olajok a természet erejével.

Ezeket neked ajánlom

Legnépszerűbb termékeink közül bátran választhatsz, már több száz, hozzád hasonló környezettudatos vásárlónk használja őket rendszeresen.

Új fiókregisztráció

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább vagy Új jelszó